WorldDistroyer Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Voi fi si eu prezent sper sa fie marfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOXSTANTIN Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Si eu mi`as fi dorit sa vina,dar nu sunt din Bucuresti,poate la vara voi m`ai veni cu inca vreo 2 playeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Cel mai urat lucru' sta sa ploua . Eu nu vin daca ploua Link to comment Share on other sites More sharing options...
daryuS Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Mda allx ca deobicei nici eu nu vin daca nu vine allx ... nu prea am chef sa vin singur Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 aLLx VINE, il iau eu cu camionu din casa ) Eu nu cred ca ploua, e doar o vreme mohorata... Ne descurcam noi ! In caz ca ploua ne intalnim in gura de metrou de la statia Constantin Brancoveanu sa nu raciti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corneliu Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Pacat ca sunt din Chisinau . Distractie placuta voua si mult succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 aLLx VINE, il iau eu cu camionu din casa ) Eu nu cred ca ploua, e doar o vreme mohorata... Ne descurcam noi ! In caz ca ploua ne intalnim in gura de metrou de la statia Constantin Brancoveanu sa nu raciti ! Am iesit eu pe afara si e destul de cald, doar ca e innorat, nu cred ca va ploua, daca e sa vina 'urganu' mergem in city. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Nu mai ploua . A picurat 1-2 minute . Voi fi acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WhiskY Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Mda a inceput ploaia , pana la urma cine vine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinacyo Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Doamne ajuta sa iasa soarele ! Sa fie acolo 15-20 °C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace17 Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Hai ca vin si eu Nu va speriati dragi copii ca nu voi lua si pistolul la mine... ci iau doar mitraliera Observ ca voi, in loc sa va purtati frumos in joc ca in realitate, sunteti niste DMisti, dati cu pumnul si scoateti armele cu fiecare ocazie. Nu aveti simtul prieteniei si respectului reciproc, cautati mereu razbunare si incercati sa fiti mai presus ca ceilalti. Probabil veti face exact invers, va veti purta in real-life asa cum v-ati obisnuit in joc, si cum fiecare are dusmani in joc, imi imaginez ce real-life DM va iesi in parcul ala, cum va veni real-life Police si cum veti vedea prima data un real-life Jail, va anunt inca de acum ca in real-life Jail nu aveti calculatoare!! Serios acum: nu-s din Bucuresti, nu pot veni. Va urez sa uitati de certurile din roleplay si PURTATI-VA FRUMOS, fara DM !! Nu mai pot de curiozitate sa vad ce va iesi Cum am spus mai sus, topicul asta nu este facut sa ne explice unii ce o sa iasa si cum o sa fie. Cum va fi vom vedea astazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br i an Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Pacat ca sunt din Rm.Valcea,si acum locuiesc in Londra ,veneam si eu sincer. Oricum distractie placuta baietii & fete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 Vremea Bucuresti, Sambata, 9 Aprilie 2011 Vremea Bucuresti Temperatura minima: 3 °C Temperatura maxima: 17 °C Deci fiti calmi Si vorba lui JustMed, mergem in City daca ploua, ce pana mea, zic bodyguarzii ca am venit la scandal cand vom intra acolo 20-30 )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Dinamo Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 la cat de gol e city nu se observa ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L emptYmdY Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 aLLx VINE, il iau eu cu camionu din casa ) Eu nu cred ca ploua, e doar o vreme mohorata... Ne descurcam noi ! In caz ca ploua ne intalnim in gura de metrou de la statia Constantin Brancoveanu sa nu raciti ! Si stam ca boschetarii la gura de metrou ? ))) Cersim 10-20k )) la cat de gol e city nu se observa ) Buna asta )))))))))) @Pana la urma ne intalnim la tineretului la ora 14:00 ? Daca da, unde la tineretului ? Jos la Sincai si la terenurile de baschet sau sus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RzR MariuS Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Ce e asa de greu ma la gura de metrou CONSTANTIN BRANCOVEANU ACOLO LA "MEC" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 Si stam ca boschetarii la gura de metrou ? ))) Cersim 10-20k )) Buna asta )))))))))) @Pana la urma ne intalnim la tineretului la ora 14:00 ? Daca da, unde la tineretului ? Jos la Sincai si la terenurile de baschet sau sus ? Nu acolo la tineretului... Ne intalnim la gura de metrou ca e mai usor... Pnm, adica in fata la intrarea in Oraselul Copiilor, Mc.Donald's. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Brown Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Nu acolo la tineretului... Ne intalnim la gura de metrou ca e mai usor... Pnm, adica in fata la intrarea in Oraselul Copiilor, Mc.Donald's. Adica la MC La gura aia de metrou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L emptYmdY Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Nu acolo la tineretului... Ne intalnim la gura de metrou ca e mai usor... Pnm, adica in fata la intrarea in Oraselul Copiilor, Mc.Donald's. Aaaaaaaaaaaaaaaa...gata, stiu. Adica la MC La gura aia de metrou... Lasa ba mc'ul foamea )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 Eu i-am zis sa manance de acasa ca il tin nemancat... Dar el... Batman, Batman ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorldDistroyer Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Sper ca nu aveti problema cu ploaia si sper sa fim cat mai multi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekeli Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Voi fi prezent si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebiche Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Foarte frumos ca ati organizat acest meeting. Imi pare rau ca nu pot veni si eu pentru ca sunt din jud. Cluj, sa ma intalnesc cu voi, sa ne cunoastem real, nu doar virtual..Dupa ce va intoarceti, am o rugaminte, sa uploadati cateva poze su toti, sa va "cunosc" oarecum xD Distractie placuta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 Foarte frumos ca ati organizat acest meeting. Imi pare rau ca nu pot veni si eu pentru ca sunt din jud. Cluj, sa ma intalnesc cu voi, sa ne cunoastem real, nu doar virtual..Dupa ce va intoarceti, am o rugaminte, sa uploadati cateva poze su toti, sa va "cunosc" oarecum xD Distractie placuta! Am eu cu Marius aparat, deci poze or sa fie ... Mai ales ca toti avem un amarat de telefon cu camera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Dinamo Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 luati 2 baxuri de semintze Djili si 1 bax de cola la 2 litri ca suntem multi ))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.