ShinyShadow Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 (edited) Regizor: Jaume Balagueró Scenaristi: Jordi Galcerán Jaume Balagueró Genul: Groaza / Thriller Durata: 93 minute O scurta descriere Un spital de copii este pe cale sa fie abandonat, doar cativa copii si personalul necesar fiind inca aici. Asistenta din tura de noapte este ingrozita de ciudateniile pe care nu le intelege, asa ca pleaca. In locul ei vine Amy Nicholls, care este urmarita de un eveniment neplacut din trecut. Ea se ataseaza de o fetita orfana, Maggie, grav bolnava, si impreuna cu aceasta incepe sa dezlege misterul evenimentelor stranii care au loc in spital. La inceput nimeni nu o ia in seama, toti preferand sa inchida ochii, dar perseverenta ei ii pune in fata adevarului, asa ca acum trebuie sa coopereze toti pentru a scapa copiii si chiar sa-si salveze vietile. Trailer Edited April 11, 2011 by F4L ShinY Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinyShadow Posted April 11, 2011 Author Share Posted April 11, 2011 (edited) Mie sincer mi-a placut foarte mult filmul , poate ca este mai vechi merita sa fie vazut , si il recomand la toti , ma rog , celor care nu la-ti vazut Edited April 11, 2011 by F4L ShinY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HiddenX Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Filmul asta e cam vechi , l-am vazut , si e chiar frumos , il recomand celor care nu l-au vazut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviL. Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Am vazut acest film, mi-a placut foarte mult, merita vazut, aveti ce vedea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts