ShinyShadow Posted April 12, 2011 Share Posted April 12, 2011 (edited) The Mechanic O scurta descriere : Arthur Bishop (Jason Statham) este un "mecanic" - un asasin de elită, cu un cod de strict şi talentul unic pentru eliminarea curat obiective. Este un loc de muncă care necesită perfecţiune profesionale şi detaşare totală, şi episcopul este cel mai bun în afaceri. Dar când mentorul său şi prieten apropiat Harry (Donald Sutherland) este ucis, Episcopul este nimic, dar detaşat. Următoarea sa misiune este auto-impuse - el vrea mort cei responsabili. Misiunea lui creşte complicat atunci când Harry fiul lui Steve (Ben Foster) se apropie de el, cu scopul de aceeaşi răzbunătoare şi o determinare de a învăţa comerţului Bishop's. Episcopul a fost întotdeauna a actionat singur, dar el nu poate întoarce spatele lui pe fiul lui Harry. Un om lovit metodic nevoie de un student impulsiv adânc în lumea lui şi un parteneriat de moarte se naşte. Dar, în timp ce în exercitarea mărcii lor final, minciunile ameninţă la suprafaţă şi a celor angajaţi pentru a rezolva problemele devin probleme ei înşişi Trailer : Hope you like it ! Sincer eu chiar recomand acest film din toata inima , filmul asta merita vazut , este nemaipomenit Edited April 12, 2011 by F4L ShinY 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysterioo Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Un film foarte bun cu un scenariu interesant si atragator,merita privit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0rion Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Un film foarte interesant cu unul dintre cei mai talentati actori - Jason Statham.. L-am vazut de vreo 4-5 ori , va recomand si voua! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adii Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Inca un film in care Jason Statham face totul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubliss Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 L-am vazut aseara un film plin de actiune,recomand!,Topic mai vechi de 7 zile => TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts