Jump to content

The Second Meeting - Bucuresti

LoLLi

Recommended Posts

Eu maine nu cred ca o sa fiu acasa, deci aveti numarul meu de telefon sa ma sunati, si ne auzim la telefon, adica nu o sa mai intru pe forum ! :)

Da, vin, cum sa lipsesc. Doar ca am niste treaba atata tot, am iesit. Ne auzim maine si la telefon, poate intru daca ajung mai devreme acasa, daca nu ne vedem direct acolo!

Da, vin, cum sa lipsesc. Doar ca am niste treaba atata tot, am iesit. Ne auzim maine si la telefon, poate intru daca ajung mai devreme acasa, daca nu ne vedem direct acolo!

Deci ramane sa ne vedem la ora 14:00 la gura de metrou Aviatorilor, sper sa venim mai multi decat data trecuta.

Pentru orice eventualitate, veniti cu bate, topoare si lanturi =)) . Nu, glumesc.

On: vaN a zis " Nu cred ca vin ". O sa-l bat la cap, dar nu cred ca am sanse.

Zana a zis " nu ies cu turma aia ". E buta :-?? .

Calmati-va, am ajuns acum acasa... Ce program am, culca-te la 1 noaptea, pleaca la 3, ajungi acum la 12:30 acasa, fa-ti baie, si pleaca la intalnire... Offff, ma gasiti on, mi-am bagat telefonul la incarcat, pentru cine nu stie sa ajunga sa ma sune.

BrB ! :)

Sa vina Just cu pozele :)) ca eu nu am mai avut aparatu, a iesit super, multumim tuturor pentru prezenta :*

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.