Blade Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Motorstorm : Aplocalypse Aplocalypse este al 3-lea titlul din seria Motorstorm . Jocul include : 13 feluri de vehicule si 40 circuite. O noutate este si faptul ca este 3D. Actiunea , dupa cum spune si numele se petrece in timpul aplocalypsei, apocalipsa care isi face de cap intr-un oras numit simplu " The City ". Despre joc nu putem spune ca este unul simplu. Povestea jocului este despre 3 soferi de curse care prezinta nivele de dificultate. Intr-un sfarsit cei 3 se intanlesc intr-un eveniment numit "Festival" care dureaza 2 zile.Pentru ca na.. nu totul este frumos, intre curse apar niste desene destul de stupide. Apocalypse are 2 stiluri de joc : 1) Standard 2) Elimination unde daca ramai in urma vei fi eliminat cand cronometrul ajunge la 0 Daca dupa o perioada , te sperii ca hartiile se repeta si acest lucru te va enerva, vreau sa te anunt ca , cutremurele si toate obstacolele sunt diferite.Niciodata nu trebuie sa te bazezi pe siguranta cunoasterii traseului, deoarece cum spuneam, un cutremur poate schimba oricand traseul. Un nou lucru pe care l-am remarcat este evolutia orasului, care nu ramane la fel ca la inceput. Acum..pentru ca nu totul este asa de dulce avem si vesti proaste. In single-player nu poti sa iti alegi vehiculul dorit, de fiecare data vei concura cu masina traseului respectiv.Din fericire, toate masiniile se controleaza lafel de usor, chiar si moto-ul care in mod normal ar fi trebuit sa fie diferit. Modul de multyplayer este destul de bine dezoltat avand 2 moduri de joc. 1) Creezi un lobby pentru 16 persoane, alegi harta ,masina , abilitatiile si in final pariurile. La pariuri trebuie sa pariezi pe soferul care crezi tu ca are cele mai mari sanse de castig , iar daca ai dreptate vei castiga o multime de puncte bonus ! 2) Split-screen local cu alti 3 prieteni Publisher : SCEA Developer : Evolution Studios Data lansarii : 18 martie 2011 Platforma : PS3 Gen : Race Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Foarte tare trailer-ul. Interesant jocul , o sa-l trag si eu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown X Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Foarte frumos joc si o prezentare pe masura. Felicitari Blade. Totusi, jocul este doar pentru PS3, adica trebuia postat in sectiunea PlayStation! TOPIC UPDATE: Topic mutat in categoria Playstation. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geno Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Cred ca il iau si eu dupa ce am vazut in trailer Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDo C Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Este foarte distractiv jocul , O grafica bunicica . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts