Ultras Steaua 1947 Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Sunt nou.Vreau sa joc minecraft si imi da o eroare.Am instalat minecraft si cand dau play minecrafot imi da o erroare: Could not create the java virtual machine! O rezolvare!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bossabc Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 (edited) Sunt nou.Vreau sa joc minecraft si imi da o eroare.Am instalat minecraft si cand dau play minecrafot imi da o erroare: Could not create the java virtual machine! O rezolvare!! Ia java de pe net si instaleaza. Un link ( Sper ca e bun ) . Edited April 21, 2011 by Country HypnoSia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Steaua 1947 Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 Nu imi merge!De unde il dascarc eu l-am luat dupa filelist beta 1,2!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralx Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Daca ai 1,2 , fa ce scrie aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
bossabc Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Daca ai 1,2 , fa ce scrie aici Nu prea are legatura, in fine, dar sa incerce. Incearca un reinstall java, daca nici atat, habar n-am...Sau, sterge fisiere din C sau D ( sa ai minim 1gb in fiecare ) . Cat ram ai?Iti trebuie cam 520mb..MINIM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D0X Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 (edited) Descarca de aici ultima versiune de Java, iar daca nici asta nu rezolva problema atunci deschide Notepad si scrie java -Xms650m -jar "C:\Documents and Settings\Username\Desktop\minecraft.exe si inlocuieste C:\Documents and Settings\Username\Desktop\minecraft.exe cu path-ul unde ai tu executabilul jocului. Dupa ce ai parcurs toti pasii anteriori salveaza documentul ca minecraft.bat in acelasi loc in care ai si minecraft.exe. Deschide minecraft.bat si apoi intra in joc. Edited April 22, 2011 by D0X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralx Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Nu prea are legatura, in fine, dar sa incerce. Are legatura , e vorba de versiunea jocului Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSweeT Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Si eu tot la java am o problema, uitati: http://img.b-zone.ro...58657758113.bmp am postat la Info & Suport cum rezolvam problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts