Jump to content

God of War 3

SubsemnatuGTR
 Share

Recommended Posts

g3_gowlogo.gif

God of War 3 va fi al 5-lea capitol al seriei, din punct de vedere epic, dupa God of War: Chains of Olympus, God of War, God of War: Betrayal si God of War II.

Dupa moartea lui Ares si a Athenei, Zeus reuseste sa stranga in jurul sau toti locuitorii Olimpului, pentru a face fata maniei lui Kratos. De fapt acest razboi reprezinta esenta jocului. Scopul din God of War III este curerirea si distrugerea Olympului de catre Kratos. Acesta este insotit in lupta de Titani care vor aduce haos pe muntele lui Zeus.

Conform mitologiei, razboiul va dura 10 ani si se va termina cu victoria lui Zeus. Soarta bataliei sta in mainile jucatorilor, acestia trebuie sa transforme infrangerea in victorie ducandu-l pe Kratos spre glori.

pfhtoozvtt7jk9zmlos.pngfkv39cz8acu4bkou88ox.pngsjtauf2tsnq249mnwfd6.png

Sursa: BuyGames

Edited by Easy 8

Guest Coddyn

Un adevarat joc.Am fost impresinat de Ghost of Sparta,dar acesta este exceptional.Infine a aparut Traillerul si la GoW 4.

Am jucat toata seria si nu pot sa zic decat ca am ramasa IMPRESIONAT de tot jocul .Grafica superba , faze spectaculoase, control usor, batai diferite(nu foarte dar...) si multe altele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.