Sad3e Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Buna, cand incerc sa ma loghez pe serverul vostru primesc o eroare: Time Out si nu pot sa inteleg de ce. Trimiteti-mi si mie cele mai noi linkuri de downloadare ca acestea nu merg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeAgLeRobert Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Buna, cand incerc sa ma loghez pe serverul vostru primesc o eroare: Time Out si nu pot sa inteleg de ce. Trimiteti-mi si mie cele mai noi linkuri de downloadare ca acestea nu merg. Si eu am la fel my friend acum nu stiu daca serverul este on ca pe forum nu gasesc sa arate daca este on sau of Link to comment Share on other sites More sharing options...
D0X Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Serverul este OFFLINE momentan. Nu mai faceti 1000 de topicuri in care sa intrebati daca e on sau nu serverul -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeAgLeRobert Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Serverul este OFFLINE momentan. Nu mai faceti 1000 de topicuri in care sa intrebati daca e on sau nu serverul -_- Nam fi facut daca stiam si noi ca este off ..poate puneti ceva pe forum sa arate daca serverul este of sau on si scapati de noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 Inainte de a face un topic, treci pe la Discutii. Poate se nimerste careva sa-ti spuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts