Jump to content

B-Zone [Wallpaper]

Alpha287
 Share

Recommended Posts

Va salut, am revenit cu un nou wallpaper B-Zone. Rezolutia este de 1280x1024. Sper sa va placa >:D<<'>

Daca va place va rog sa imi acorda-ti un + >:D<<'>

42602085954830988135.jpg

EDIT: Am uitat sa pun si un mic avatar.

28532149373044914025.jpg

Edited by Alpha287

Wallpaperul e fain dar nu trebuia sa bagi RRRRROOOOOZZZZZ :))

Poate un albastru sau verde ar fi mers mai bine.

Avatarul mi se pare super doar ca am senzatia ca background-ul cu flori nu e facut de tine ci numai scrisul.

Da ai dreptate, la avatar, background-ul nu e facut de mine, ci doar scrisul in Xara si cateva efecte in Photoshop.

Iar wallpaper-ul, se potriveste culoarea stelelor cu gradient-ul ;)).

Da se potriveste dar puteai sa schimbi si culoarea stelelor si gradientul .... nush poate ai u o obsesie cu roz dar asa ca sa stii si tu de la mn roz e o culoare de kitsch si ar fi preferabil sa nu o mai folosesti . Daca rozul tau se ducea spre violet era alta treaba arata mai bine .

P.S. daca pastrezi culoarea asta atunci vino cu niste reflexe roz pe scris sa nu se decupeze asa mult de background .

Imagineaza-ti ca pui o litera din polistiren alba langa o draperie sau o foaie roz si o sa vezi ca litera o sa capete niste nuante roz subtile si in modu asta litera devine integrata cu draperia si nu da efectul de decupaj .

Incearca asta data viitoare cand faci un wallpaper ca s-ar putea sa-ti dea bine in el.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.