Alpha287 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 (edited) Va salut, am revenit cu un nou wallpaper B-Zone. Rezolutia este de 1280x1024. Sper sa va placa <'> Daca va place va rog sa imi acorda-ti un + <'> EDIT: Am uitat sa pun si un mic avatar. Edited April 28, 2011 by Alpha287 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Frumos insa cam simplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo04 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Frumoase,avatarul imi place in special. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uL Rayos Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Sunt destul de reusite,dar umpic cam simple..in rest sunt ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnapP Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Tare dar la prima nuprea se potriveste culoare ! >D " + " Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Wallpaperul e fain dar nu trebuia sa bagi RRRRROOOOOZZZZZ Poate un albastru sau verde ar fi mers mai bine. Avatarul mi se pare super doar ca am senzatia ca background-ul cu flori nu e facut de tine ci numai scrisul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted April 30, 2011 Author Share Posted April 30, 2011 Da ai dreptate, la avatar, background-ul nu e facut de mine, ci doar scrisul in Xara si cateva efecte in Photoshop. Iar wallpaper-ul, se potriveste culoarea stelelor cu gradient-ul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Galliano Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Cum au spus si ceilalti , este frumos dar cam simplu. Si culoarea cam lasa de dorit, un albastru era mai potrivit. La avatar , nu imi prea place text-ul ... in rest e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M o i Z Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 It's good! Nice work! You could be a designer you know? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Da ai dreptate, la avatar, background-ul nu e facut de mine, ci doar scrisul in Xara si cateva efecte in Photoshop. Iar wallpaper-ul, se potriveste culoarea stelelor cu gradient-ul . Da se potriveste dar puteai sa schimbi si culoarea stelelor si gradientul .... nush poate ai u o obsesie cu roz dar asa ca sa stii si tu de la mn roz e o culoare de kitsch si ar fi preferabil sa nu o mai folosesti . Daca rozul tau se ducea spre violet era alta treaba arata mai bine . P.S. daca pastrezi culoarea asta atunci vino cu niste reflexe roz pe scris sa nu se decupeze asa mult de background . Imagineaza-ti ca pui o litera din polistiren alba langa o draperie sau o foaie roz si o sa vezi ca litera o sa capete niste nuante roz subtile si in modu asta litera devine integrata cu draperia si nu da efectul de decupaj . Incearca asta data viitoare cand faci un wallpaper ca s-ar putea sa-ti dea bine in el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted April 30, 2011 Author Share Posted April 30, 2011 Iti multumesc snooper pentru sfaturi. Poate voi reveni in curand cu un nou wallpaper, poate mult mai bun. Va multumesc pentru aprecieri/dezaprecieri. Am ce invata din asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts