Jump to content

B-Zone Userbars For Groups V.1

Blanco
 Share

Recommended Posts

Foarte frumoase, dar acum ca a venit si primavara puteai sa le faci mai colorate ;) Oricum, sunt foarte frumoase si asa ... 9.5 / 10 .. Succes in continuare ;)

Stiu ca erau mai frumoase cu ... culoarea corespunzatoarea grupurilor insa mai sunt astfel de userbar-uri asa ca am vrut sa fac unele black&white. Sper sa le purtati!

Din punctul meu de vedere sunt foarte frumoase.

Bine integrate si culoarea care se potriveste.

Felicitari.

Documenteaza-te putin si ai sa vezi ca negru si alb nu sunt culori ci NON-CULORI.

Sunt faine doar ca toate se aseamana intre ele si ar aparea problema sa le confunzi . De ce crezi ca cele actuale sunt colorate .. pentru ca fiecare culoare reprezinta un anumit rank . Se disting mai bine in forum si sunt mai usor de citit si imediat cand vezi un userbar colorat sa zicem verde iti dai seama ca apartine grupului Global moderators fara sa citesti ce scrie pe el.

Eu zic sa faci si o serie colorata daca vrei.

Documenteaza-te putin si ai sa vezi ca negru si alb nu sunt culori ci NON-CULORI.

Sunt faine doar ca toate se aseamana intre ele si ar aparea problema sa le confunzi . De ce crezi ca cele actuale sunt colorate .. pentru ca fiecare culoare reprezinta un anumit rank . Se disting mai bine in forum si sunt mai usor de citit si imediat cand vezi un userbar colorat sa zicem verde iti dai seama ca apartine grupului Global moderators fara sa citesti ce scrie pe el.

Eu zic sa faci si o serie colorata daca vrei.

Ai dreptate, o sa lucrezi si la unele care vor reprezenta culoarea fiecarui grup.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.