Jump to content

Problema cu NESIMTITII

F4LDextter
 Share

Recommended Posts

Deci sa o iau de la inceput:

*Ieri inainte sa ies mi-am amenajat mina am pus acolo tot ce trebuia apoi am pus usa si am inchis cu /lock usa de la mina usa de la casa si seiful.

*Intre timp s-a pus 1.5 si totodata scoaterea comenzei /lock si introducerea a /cprivate

*Un nesimtit a venit si a pus /cprivate pe cufaru meu , pe usa mea de la casa si pe usa mea de la mina asta e deja nesimtire

Eu imi vreau toate bunurile inapoi ce drq am stat o gramada si am muncit pentru ele si vine un nesimtit sa mi le fure.

poate pentru voi nu e cine stie ce dar aveti ceva experietna si stiti cum sa va refaceti totul inapoi rapid dar pentru mine nu e chiar asa usor :((

aceeasi problema o am SI EU... s-a anulat lock dse pe toate cuferele mele si ghici ce...

ohoooo cate mi-au furat neneeeeeeee nici nu iti zic.. vreun pack de iron.. 30 gold vreo 3-4 diamante + c mai aveam de valuare prin cufar... + numai aveam niciun item la mine se inregistrase unu cu niku meu dupa care mi-a luat itemele si si-a dat pe contul lui

i-am zis lui snifel care-l doare fix in p*** de ce zic eu.

zice nui pasa nu fac nimica..chestii dastea

e nesimtirea si din partea staff-ului si din partea hotilor

sa va putrezeasca mainile voastre de boi(hoti)

Nu inteleg de ce nu face un sistem la cufere,usi cu parola.Asa nu intra nimeni :-J.

Am patit si eu asa.Am inchis cufarul cu /lock,iar a doua zii era gol total.Aveam 6 stockuri de wood,cobblestone,mai multe.

Oricum nu vom putea interzice furatul in jocu asta,asa e romanul.

Edited by LeBron

Nu inteleg de ce nu face un sistem la cufere,usi cu parola.Asa nu intra nimeni :-J.

Am patit si eu asa.Am inchis cufarul cu /lock,iar a doua zii era gol total.Aveam 6 stockuri de wood,cobblestone,mai multe.

Oricum nu vom putea interzice furatul in jocu asta,asa e romanul.

Avem un sistem cu parola, foloseste /cpassword <parola> si dai click pe usa / cufar.

PS: Dexter, vorbim pe mess, daca vrei te dezpagubez eu dar cu conditia de a iti face casa langa noi.

Asa e cand eram prima oara in joc am facut si eu cum trebuie ca orice incepator vine un noob ( mitza_lolipop) si ce crezi? Pat,usa,scari,cufar tot spart furat tot distrus nu ai ce sa le ceri asta e .. Asa e ROMANU

Un admin poate deschide,sparge,sa se uita, sa ia dintr-un cufar sau o usa.Contacteaza un admin sa-ti sparga usa, sau ce ai tu acolo.

Incetati cu jignirile la adresa staff-ului. Daca nu aveti nicio dovada atunci nu mai comentati. Oricine poate spune ca i s-au furat x iteme si ca le vrea inapoi, dar in realitate el doar incearca sa faca rost de ceva iteme in plus -_-

Alta data sa va ascundeti chest-urile( in podeaua casei etc).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.