Jump to content

B-Zone Wallpaper

THESIGN.
 Share

Recommended Posts

Arata bine, puteai sa mai lucrezi pe Background, cam multe "b-zone" iar in mijloc nu arata prea bine, puteai sa continui cu acele "cuburi" :P

Oricum, felicitari pentru efortul depus, multumim

Foarte foarte agitat background-ul si fontul de la "let's play together" nu e fain nu se potriveste cu restul .

Si scrisul acela B-zone puteai sa mai lucrezi la el nu sa-l faci simplu alb si gata lucrarea .

Arata foarte bine ;) Textul e incadrat F.B ... +1 si succes in continuare :D !

P.S: Nu se potriveste fontul acela de la Let's play together ...

Edited by 0 Vennom 0

Simplu si frumos.

Mie imi place.

Si daca voua , celorlalti nu va place acest wallpaper spuneti direct , nu gasiti scuze de genul ''fontul nu e bun'' sau mai stiu eu ce prostie.

Va place bine , nu va place iarasi bine...

Nu cautam acum motive ca sa il criticam pe Sebasthian.

Simplu si frumos.

Mie imi place.

Si daca voua , celorlalti nu va place acest wallpaper spuneti direct , nu gasiti scuze de genul ''fontul nu e bun'' sau mai stiu eu ce prostie.

Va place bine , nu va place iarasi bine...

Nu cautam acum motive ca sa il criticam pe Sebasthian.

Aici cam contrazici regulamentul sa stii .

Faptul ca am zis ceva negativ despre o lucrare nu inseamna ca e automat o lucrare proasta ci mi-am exprimat parerea personala si zic ce defecte are lucrarea deoarece persoana care a facut acea lucrare poate sa invete din greselile sale . Si parerea mea este ca e mai bine sa critici o persoana si sa spui direct pe fata ce defecte are in lucrarile sale decat sa zici ce frumoasa e lucrarea si in gandul tau sa zici "moama ce porcarie"

Ce raspuns astepti de la noi toti ? "Foarte frumos tine-o tot asa " ? sau " GG imi place" ?

Ma lasi .

Foarte foarte agitat background-ul si fontul de la "let's play together" nu e fain nu se potriveste cu restul .

Si scrisul acela B-zone puteai sa mai lucrezi la el nu sa-l faci simplu alb si gata lucrarea .

Eu zic ca se potriveste dar nu arata bine adica nu este acelasi scris " Let's play together" ... Oricum arata bine +1 de la mine !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.