Jump to content

Crezi ca mersul la scoala (liceu/facultate), asa cum e ea astazi, te ajuta?

Superdry
 Share

Crezi ca mersul la scoala (liceu/facultate), asa cum e ea astazi, te ajuta?  

59 members have voted

1. 1. Crezi ca mersul la scoala (liceu/facultate), asa cum e ea astazi, te ajuta?

• Da, normal, ai carte - ai parte!
      44
    • Nu, dar ma duc ca sa iau niste diplome.
      15
    • O sa ma las de scoala cit mai curand, uite ce bine o duce Becali!
      0

Recommended Posts

Eu consider ca primele 7-8 clase sunt folositoare, restul sunt degeaba deoarece nu ajuta cu nimic in viata poate doar cu jobul dar nu cred ca vom folosi noi matematica de liceu in viitor, asta e opinia mea, bafta.

Edited by draxx0r

Te ajuta sa-ti imbogatesti cultura generala, dar de exemplu matematica din ziua de azi nu te ajuta cu nimic in viata de zi cu zi , n-o sa te ajute niciodata :)

Da.. chiar daca multora dintre noi nu ne place scoala si faptul ca trebuie sa ne trezim la 7, scoala te ajuta. Ganditi-va cum am fi noi daca nu s-ar face scoala. Nu mai stim nimic. Asa mai invatam ceva limbi straine, mai invatam ceva din istorie ( chiar daca aproape toti sunt morti ), invatam sa facem si noi un experiment la chimie, invatam ce este in jurul nostru, cat de frumoasa este Terra si cate minunatii ascunde. Deci da ( dupa parerea mea ) mersul la scoala asa cum este ea astazi te ajuta. Chiar daca atunci cand il vezi pe unu ca chiuleste si apoi da bani la profesori sa i-a bacul si tu ai 3 absente si nu ai dat nimic si l-ai luat, esti mai fericit decat el. De ce ? Pentru ca peste ceva vreme el o sa vina sa te intrebe pe tine: "Acum ce trebuie sa mai fac ?". Cum spuneam mai sus, mersul la scoala asa cum este azi de ajuta :).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.