Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Nesimtzit

Filozofu
 Share

Recommended Posts

Deci faceam cu HaHaose un duel in PvP, apoi vine un bulangiu ca altfel nul pot numi care sta in afara arenei shi da in noi, eu cu HaHaose l-am atacat.

Apoi pe mine ma omorat, mi-a lot itemele, shi a lat comanda /home. Apoi a venit cu comanda /spawn cu sabia mea de diamnat shi la omorat shi pe HaHaose.

Apoi iara a dat /home. Cer macar sa imi recuperez jumate din ce am pierdut. E chiar nesimtziere asta face abuz dde comanda /home.

Pe Handicapat il cheama Alcide.HaHaose a asistat la tot.Ne spunea ca nu e vina lui ca venim numai cu diamnate shi inv plin.

Deci faceam cu HaHaose un duel in PvP, apoi vine un bulangiu ca altfel nul pot numi care sta in afara arenei shi da in noi, eu cu HaHaose l-am atacat.

Apoi pe mine ma omorat, mi-a lot itemele, shi a lat comanda /home. Apoi a venit cu comanda /spawn cu sabia mea de diamnat shi la omorat shi pe HaHaose.

Apoi iara a dat /home. Cer macar sa imi recuperez jumate din ce am pierdut. E chiar nesimtziere asta face abuz dde comanda /home.

Pe Handicapat il cheama Alcide.HaHaose a asistat la tot.Ne spunea ca nu e vina lui ca venim numai cu diamnate shi inv plin.

Daca nu ai o poza drept dovada, cererea ta nu este luata in considerare.

Btw, trebuia postat in topicul Reclamatii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.