Filozofu Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Deci faceam cu HaHaose un duel in PvP, apoi vine un bulangiu ca altfel nul pot numi care sta in afara arenei shi da in noi, eu cu HaHaose l-am atacat. Apoi pe mine ma omorat, mi-a lot itemele, shi a lat comanda /home. Apoi a venit cu comanda /spawn cu sabia mea de diamnat shi la omorat shi pe HaHaose. Apoi iara a dat /home. Cer macar sa imi recuperez jumate din ce am pierdut. E chiar nesimtziere asta face abuz dde comanda /home. Pe Handicapat il cheama Alcide.HaHaose a asistat la tot.Ne spunea ca nu e vina lui ca venim numai cu diamnate shi inv plin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D0X Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Deci faceam cu HaHaose un duel in PvP, apoi vine un bulangiu ca altfel nul pot numi care sta in afara arenei shi da in noi, eu cu HaHaose l-am atacat. Apoi pe mine ma omorat, mi-a lot itemele, shi a lat comanda /home. Apoi a venit cu comanda /spawn cu sabia mea de diamnat shi la omorat shi pe HaHaose. Apoi iara a dat /home. Cer macar sa imi recuperez jumate din ce am pierdut. E chiar nesimtziere asta face abuz dde comanda /home. Pe Handicapat il cheama Alcide.HaHaose a asistat la tot.Ne spunea ca nu e vina lui ca venim numai cu diamnate shi inv plin. Daca nu ai o poza drept dovada, cererea ta nu este luata in considerare. Btw, trebuia postat in topicul Reclamatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts