Jump to content

Liciente

Guest Dottaker

Recommended Posts

Guest Dottaker

Am cautat pe forum si nu am gasit urmatorul lucru. Din cate am vazut in joc iti trebuie cateva liciente...si nu stiu de unde sa le iau. Ce-a pentru condus(permisul) il am dar restul nu.Am fost amendat si mi s-au confiscat materialele pt arme ca nu am avut licienta. Puteti va rog sa faceti o poza cu mapul deschis si marcate zonele de unde pot lua toate licientele? sau cum fac?

Exista factiunea School Instructor .Gasesti unul.Il suni si el iti va acorda licenta in schimbul unei sume de bani dupa ce ai trecut un anumit test.

Daca nu te descurci suna-ma in game.

Dar, aceste licente pot fi confiscate la un moment dat de catre Police Departament, si vei primi si o amenda. In caz ca mergi pe contrasens/vinzi materiale in Safe Zone/faci db cu elicea elicopterului/faci DM in Safe Zone...etc.

In caz ca ti-au fost confiscate, trebuie sa contactezi un School Instructor, dupa 3/4 payday-uri. Iti urez succes!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.