Jump to content

Despre TEPE! Aveti grija...

sefuLUmomaie

Recommended Posts

Am facut acest topic pentru ca vreau sa il cititi toti si sa aveti grija. Mai pe scurt, NU imprumutati bani nimanui!

Voi vedeti ce a reusit sa faca omul asta? Va dati seama cati bani a facut? Sa speram ca il vor prinde si ca toti isi vor recupara banii. Uite de ce zicea "mami" sa nu ai incredere in straini.

1. *post*

2. *post*

3. *post*

4. *post*

5. *post*

6. *post*

7. *post*

8. *post*

9. *post*

Si eu am avut ocazia sa-l cunosc pe acest mister Benny, dar nu parea un om atat de ordinar.

Mama deci nu vreau sa cred , e imposibil. Va dati seama ce a facut acest hot ordinar , cu banii aceia va putea cumpara toata Japonia si cu tehnologia de acolo sa ne omoare :O

Not , nu mai dati imprumuturi , oricum e intr-un fel interzis

Edit : puteai sa-l reclami pe baza tuturor acelor posturi si va primi ceva mai mutl ca siguyr

Edit : puteai sa-l reclami pe baza tuturor acelor posturi si va primi ceva mai mutl ca siguyr

Am zis sa nu ma bag eu, ca mie nu mi-a furat nici-un ban. Vreau doar sa vedeti toti ce pot face unii oameni, si sa nu aveti incredere in NIMENI.

Defapt nu mai e Benny e TEXANU.

• Chiar crezi ca era nevoie de acest topic ?

Defapt nu mai e Benny e TEXANU.

• Chiar crezi ca era nevoie de acest topic ?

Exact asta am spus si eu, ca benny este TEXANU.

Am facut acest topic ca sa ii avertizez pe amatori, sa nu imprumute bani, pentru ca am vazut cati si-au luat teapa.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.