Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

problema BUG!!!!

ZNip3rX
 Share

Recommended Posts

Um.. as vrea sa raportez un bug.. cateodata cand dai /home pur si simplu in loc sa spawnezi pe blocuri cazi prin blocuri si mori. Personal nu mi s-a intamplat bugul asta dar colegilor mei de pe server li s-a intamplat in total de vreo 3 ori.. as vrea sa-l rtezolvati! De asemenea cine a mai trecut prin bugul asta sa posteze aici drept dovada... nu se mai paote asa au pierdut O GRAMADA de iteme valoroase.. nu am dovezi pt ca nu m-i s-a intamplat personal..

edit:acuma de fiecare data cand da /home pica in lava si moare....

Edited by ZNip3rX

si eu am murit asa am dat /home si am murit am vazut negru si dead mort nush oare e bug nu numa odata am murit de 3 ori si am perdut tot bagamiash X( dovada de unde se vede negru si de odata as apare sa dai respawnX(

Edited by 2pac

nu e BUG e din cauza la lag ;)

Era sa murim prosti, cum s-ar zice.

Daca nu vezi o zona, undeva, pune un block ( de oricare ) in zona aceea, si da relog, si va aparea :) . Daca cumva dai /home ,si nu vezi nimic si cade viata continuu,inseamana ca e un block acolo unde ai /home .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.