cLark08 Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Am o idee: La protectii ar fi mai bine sa se puna doar pe constructie,adica sa putem intra pe proprietate dar sa nu putem sparge,cum este si la spawn:spargi un block si se regenereaza.Si asa nu poate intra oricine daca ai usa cu parola,asa putem sa avem "musafiri",prieteni care sa vada casa,care sa ne ajute..cred ca ma intelegeti.Astept parerile voastre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BlahBlah2 Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 (edited) Nu e o idee rea dar nu am prins faza cu "sa ne ajute" daca ai protectie.... Edited May 16, 2011 by BlahBlah2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLark08 Posted May 16, 2011 Author Share Posted May 16, 2011 Sa ne ajute la minerit,ridicarea unei case,renovare,agricultura...etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D0X Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Sugestia a fost luata in considerare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts