Jump to content

Consumati suplimente nutritive?

Addyn
 Share

Recommended Posts

Nu am folosit.

Am auzit lucruri negative cum ca: Daca consumi, si faci sport, intareste musculatura, si daca te lasi si nu mai faci nici sport, se transforma in "sunca".

Daca te simti in stare sa faci efort in fiecare zi , nu e rau sa consumi astfel de suplimente nutritive . Insa nu e bine sa luati daca considerati ca nu o sa reusiti sa realizati ceva .

Nu consum suplimente naturale..consider ca este mult mai important ca sportul sa-si pastreze importanta si atrbutiile,acelea de a face sa te simti bine,nu de a te face sa arati bine.Un corp sanatos este si frumos!

Nu consum pentru ca niciodata nu le vei sti efectele secundare.

Doua posturi care exprima acelasi lucru. Daca, initial nu foloseai suplimente nutritive, iar, ulterior, ai inceput sa consumi, puteai sa postezi.

O sa primesti un Avertisment Verbal.

Sincer am consumat Mass-tech (praf) luam:

ex: Cand bagam brate si piept.

Am bagat la inceput, adica in primele 4 luni si dupa ce m-am lasat 2 saptamani am observat ca nu mai aveau bratele acceasi forma( adica nu mai erau asa definite) si dupa 7 8 luni am bratele si pieptu cum aveam inainte cand bagam proteine.

Eu va sfatuiesc sa nu luati suplimente nutritive.

Imi ajung 4h de sala pe saptamana. Nu iau.

Edited by Semos

De curand am inceput sa iau niste proteine pe care le extrag din batoanele Fitness sau din shakeuri si documentadu-ma folosite periodic(nu excesiv!) dupa un efort considerabil sunt benefice organismului.Voi folositi?Si daca da,ce fel de suplimente si ce parere aveti despre efectele lor asupra voastra?

Ady am luat acu 2 zile cu fractu un baton de proteine si mi-a venit sa vomit+ se mesteca super greu si se lipeste in gura :)) si nici nu prea mi-a dat cine stie ce energie mai mult mi-a fost somn cand am ajuns la sala :))

Nu am consumat niciodata, mi se pare o prostie sa consumi astfel de suplimente.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.