Jump to content

'Cripz'

GangstaSebi

Recommended Posts

Cripz

Ce este Cripz ?

Cripz este un Gang, sau 'grup' mai bine zis de oameni care incerca sa castige bani fie din afaceri legale, fie din cele ilegale.

Care este regulamentul Cripz ?

Cripz nu este un gang dm-ist, deci nu este nevoie de DM, doar cand este chiar necesar....

Nu aveti voie cu limbaj vulgar.

Ca sa evitati probleme gen : DM, Sa fiti atacati etc, incercati sa mergeti in grup.

Cum reactionam in caz ca suntem atacati ?

Pai este simplu, nu trebuie sa il omorati, faceti un ScreenShoot apasand tasta F8, dupa, intrati pe forum Complaints si faceti o plangere.

Care sunt joburile Cripz ?

O sa avem nevoie de urmatoarele joburi : Drugs Dealeri (Nici unul momentan), Arms Dealeri (Mitza_21), Mechanici : (Nici unul momentan), Detectivi : (Nici unul momentan), BodyGuard : (Nici unul momentan), Boxer : (Nici unul momentan).

Unde este 'baza' Cripz ?

Baza Cripz va fi situata in Grove Str., Insa ascunzatorile vor fi folosite doar in cazuri speciale, si aratate doar Celor de ****Gangster, *****Ice Cold Killa, ******Sublider/Lider GangBanger/Gangster Senior.

Care sunt membri Cripz ?

******Lider : Gangster Senior : Mitza_21

******Sublider : GangBanger :

*****ice Cold Killa :

****Gangster :

***OG :

**Nigga' :

*Homie :

Acestea sunt un fel de 'Rank-uri' neoficiale.

Mai multe informati : Forum - PM GangstaSebi sau Post aici, SA:MP - GangsterSebi (Number : 7050) sau pe Mitza_21 (Number : 1112)

Mod de postare :

* Nume :

* Level (3+) :

* Job-ul dorit :

* Esti de acord cu regulamentul ? :

* Esti de acord sa asculti liderul ?

P.S. : Idei create de Mitza_21 (AM POSTAT EU PENTRU EL PENTRU CA EL NU POATE POSTA MOMENTAN PE FORUM SI AM FOST DE ACORD SA-L AJUT! Motiv : Prieteni buni, din cartier.)

Tu vrei sa faci o factiune noua ? Adica bati apropo pentru una noua..

1) Un film cu tot ce reprezinta Cripz'

2) SS cu masinile parcate

3) SS cu HQ

4) Armele la /takeguns

5) Oricum nu vei fi tu lider

6) Te chinui degeaba.

7) Good luck.

Tu vrei sa faci o factiune noua ? Adica bati apropo pentru una noua..

1) Un film cu tot ce reprezinta Cripz'

2) SS cu masinile parcate

3) SS cu HQ

4) Armele la /takeguns

5) Oricum nu vei fi tu lider

6) Te chinui degeaba.

7) Good luck.

Eu cred ca vrea sa faca un clan gen [F4L] acuma nu stiu ce sa cred ...dar vom vedea !

Succes oricum !

Degeaba , pe serverul asta totul ramane la fel pana la Adanci batranetii , Check fostul pe topic cand am facut o Factiune , adica un Gan'g ...

Multi rapperi dupa acest server duc dorul unui Gang dar nha Paterno/Barzini care sunt identice raman mereu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.