sefuLUmomaie Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Nick-ul tău: EnZo. Descrierea bugului: Am luat wanted 2 pentru neoprire la somatie, si am decis sa nu ma predau. Intr-un final m-am urcat in masina de politie in timp ce aveam wanted 2 si CoRyNNa m-a omorat in timp ce stateam pe "G" in spatele soferului. In secunda in care m-a omorat am cazut de pe harta si am fost spawnat pe Groove Street, cu o tigara in mana. In acelasi timp, sub mini-map, imi aparea ca am jail-time 2000 secunde. Nestiind ce sa fac, am inceput sa fac SS. In timp ce faceam SS am primit ban permanent de la [F4L]Oasis9, pe motivul cheats. Sper ca puteti rezolva acest bug, au mai fost cazuri si toti au primit ban. Voi revenii cu edit cu alte link-uri de la cazuri asemanatoare. Screenshot(s): Aici ma omoara politista in timp ce aveam wanted 2, se vede ca stateam pe scaunul din spatele soferului. | Aici mi-a aparut ca sunt in jail, cu toate ca eu am fost spawnat pe Groove Street. | Aici am primit ban pentru cheats. Sa speram ca se va rezolva si ca veti decide sa scoateti ban-urile date pe motivul asta! EDIT: Cum am promis, am revenit cu diferite cazuri. 1. Cazul lui Robert10. 2. Cazul lui Malizia. Pentru a vedea post-urile facute de ei, mergeti in jos pe pagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Nick-ul tău: EnZo. Descrierea bugului: Am luat wanted 2 pentru neoprire la somatie, si am decis sa nu ma predau. Intr-un final m-am urcat in masina de politie in timp ce aveam wanted 2 si CoRyNNa m-a omorat in timp ce stateam pe "G" in spatele soferului. In secunda in care m-a omorat am cazut de pe harta si am fost spawnat pe Groove Street, cu o tigara in mana. In acelasi timp, sub mini-map, imi aparea ca am jail-time 2000 secunde. Nestiind ce sa fac, am inceput sa fac SS. In timp ce faceam SS am primit ban permanent de la [F4L]Oasis9, pe motivul cheats. Sper ca puteti rezolva acest bug, au mai fost cazuri si toti au primit ban. Voi revenii cu edit cu alte link-uri de la cazuri asemanatoare. Screenshot(s): Aici ma omoara politista in timp ce aveam wanted 2, se vede ca stateam pe scaunul din spatele soferului. | Aici mi-a aparut ca sunt in jail, cu toate ca eu am fost spawnat pe Groove Street. | Aici am primit ban pentru cheats. Sa speram ca se va rezolva si ca veti decide sa scoateti ban-urile date pe motivul asta! da te cred , foarte trist Asa a primit si un prieten de al meu ban ( inqrable) de la thomas ( actualul Alexander) , a fost exact ce ai spus si tu mai sus , dar nu a primit unban pe motiv de " cheats|bug abuse" Acum daca te gandesti asa , la lvl 30 sa folosesti cheats? vai .... eu iti tin pumnii , sper sa primesti unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malizia Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Si eu, ca si enzo am primit ban din acelasi motiv. Stiti bugul cu politistii care omoara in wanted un player si aceasta e rr in grove nu in jail. Cer ca acest bug sa se rezolve, macar daca nu se poate rezolva sa ne primim conturile inapoil, pt ca zic eu noi nu am gresit cu nimic. Nu avem coduri sau alte dinastea cum ni s-a spus. Dovezi: -aici este poza cand, la cererea liderului FBI Robotiquis, m-am omorat pentru a ma respawna in jail: http://img.b-zone.ro/images/72877248333080150722.png -aici este poza cand sunt banat de xtypE pentru hack: http://img.b-zone.ro/images/12938525532507797907.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaddy Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Imi cer scuze ca postez in acest topic ,dar bugul asta este demult ,se mai intampla sa te omoare un cop si te da in groove street cu o tigare sau o sticla in mana .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefuLUmomaie Posted May 20, 2011 Author Share Posted May 20, 2011 Imi cer scuze ca postez in acest topic ,dar bugul asta este demult ,se mai intampla sa te omoare un cop si te da in groove street cu o tigare sau o sticla in mana .. Este de mult timp, probabil.... Dar noi speram sa se rezolve, si speram ca alti playeri sa nu ia BAN din cauza asta, lafel ca noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South zeEk Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 exact asa mii s-a intamplat si mie dupa ce am fost omorat de Robotiquis...am aparut pe grove street cu o tigara in mana ..doar ca am dat repede /quit pentru a evita banul..sper sa rezolvati aceasta problema si v-a garanteza ca EnZo. nu ar folosii coduri deoarece este destul de vechi pe acest server si a muncit mult pentru acel cont ! bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefuLUmomaie Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 Se pare ca nu am luat si ca nu vom lua niciodata UNBAN. Toata munca.... toate orele pierdute.. duse pe apa sambetei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormeye M Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Scuze ca postez in acest topic Dar iti sugerez sa faci un post la UNBAN requests si sa explici acolo tot ce s-a intamplat,poate asa iti vei recupera accountul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefuLUmomaie Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 Scuze ca postez in acest topic Dar iti sugerez sa faci un post la UNBAN requests si sa explici acolo tot ce s-a intamplat,poate asa iti vei recupera accountul. Am facut si asta, stai linistit, dar nu mi-au scos ban-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manuel Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Am patit si eu o data dar am dat un report si am zis sa imi dea slap pana mor sa nu ma trezesc cu surprize . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristy23 Ray Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Dupa acest "bug", pentru a nu primi ban... trebuie sa dai /report sau sa dai relog. Altfel... iei ban. Imi pare rau pentru tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.