Jump to content

Ticuri Nervoase

MrKira
 Share

Recommended Posts

Inainte de toate pentru toti cei care au avut sau au si in prezent ticuri nervoase va rog mult sa cititi putin aici:

http://www.logopedics.info/ticurile-nervoase.php

Vreau si eu sa stiu este cumva adevarat ceva de aici? Deoarece vreau sa va spun ca si eu am ticuri nervoase si am observat unele lucruri care chiar sunt adevarate la mine. Cum ar fi faptul ca copii care au ticuri nervoase sunt mai sensibili... Cam asa sunt si eu... In fine, as dori sa va intreb ceva daca imi permiteti. Este posibil ca un om sa scape de ticuri nervoase? Va rog mult postati o sursa fiecare dintre voi, care poate sa arate cum se poate scapa de ticuri nervoase sau cum le putem opri pentru o perioada! Sau puteti sa va postati parerile daca ati mai intalnit persoane care au ticuri nervoase sau daca sunteti o persoana care sufera de aceasta afectiune.

Inainte de a posta doresc ca fiecare persoana sa ia in considerare faptul ca si persoanele care au ticuri nervoase sunt niste fiinte si nu trebuie judecate pentru ceea ce fac deoarece creierul le comanda sa faca asta fara ca acea persoana sa isi dea seama! Deci va rog mult sa nu postati in gluma sau sa va bateti joc!

De obicei de ticuri scapi mai greu...cand nu esti atent la tine sau cand te gandesti la orice altceva inafara de tic,atunci ticul "actioneaza".Un sfat:Incearca sa te gandesti mai tot timpul si sa te abtii.

Nu esti sigurul,si eu am avut dar am incercat sa ma gandesc mereu la tic si sa ma abtin si in cateva ziile a mers,cu timpul uiti de el si trece...

Guest SkillZMax

Ca sa zic asa eu cred ca am 2 ticuri care ma tot chinuie... deci pur si simplu am observat ca unul dintre ele se manifesta exact cum a spus si Rakku... cand nu esti atent la ceva anume! De fiecare data cand sunt concentrat pe un loc anume dar fara sa gandesc nimic, pur si simplu imi vine sa ma uit in acelasi loc de mai multe ori... stau pe calculator de ex. si ma intorc mereu cu privirea in acel loc. Sau un alt tic de care nu sunt sigur ca o sa scap prea repede pt ca vad ca se manifesta din ce in ce mai repede... Imi trosnesc degetele des... ba chiar foarte des de la un timp!

Ca sa zic asa eu cred ca am 2 ticuri care ma tot chinuie... deci pur si simplu am observat ca unul dintre ele se manifesta exact cum a spus si Rakku... cand nu esti atent la ceva anume! De fiecare data cand sunt concentrat pe un loc anume dar fara sa gandesc nimic, pur si simplu imi vine sa ma uit in acelasi loc de mai multe ori... stau pe calculator de ex. si ma intorc mereu cu privirea in acel loc. Sau un alt tic de care nu sunt sigur ca o sa scap prea repede pt ca vad ca se manifesta din ce in ce mai repede... Imi trosnesc degetele des... ba chiar foarte des de la un timp!

Scuzati-ma, am postat de pe vechiul cont... am dat login gresit. Daca cineva poate, va rog mult dati Delete la post va rog!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.