Ferrary Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Descrierea filmului: Malcolm Turner, agentul FBI de top care obişnuieşte să se deghizeze într-o femeie corpolentă şi simpatică pentru a-şi soluţiona cazurile este trimis într-o nouă misiune aventuroasă, numai că de această dată este însoţit de către fiul lui vitreg pe nume Trent. După ce băiatul în vârstă de 17 ani este martorul involuntar al unei crime şi devine ţinta infractorilor ce au comis-o, Malcolm Turner perfectează un plan ingenios pentru a-şi ascunde fiul vitreg. Astfel, Trent… Regia John Whitesell Cu Brandon T. Jackson, Martin Lawrence Gen film Comedie Durata 107 min. Trailer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 De ce am oare sentimentul ca va fi o totala porcarie? Sa vedem, sper macar sa fie la nivelul celorlalte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoDriGuEz Si Atat Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Mie unul nu mi-a plăcut ... nu mai e comedia care a fost în primele două filme ... Oricum, eu zic să il vedeți ca să vă convingeți singuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldwyN Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 De ce am oare sentimentul ca va fi o totala porcarie? Sa vedem, sper macar sa fie la nivelul celorlalte. Nu stii tu sa apreciezi un film bun cu actori buni. Uita-te la film si ai sa vezi ca nu e o "porcarie totala". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts