Jump to content

[B-zone TV] The Survival Island

siLvEr.
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Survival Island B-zone

Gen: Prezentare

Durată: 10:17 minute

Data lansării: 25.05.2011

Scurtă prezentare: O prezentare a insulei pe care locuim noi Mercenar Dark si siLvEr

Link către clip :

Ma scuzati pentru claritate... Este primul meu film astept pareri/critici/sugesti

Praf...In primul rand, o casa se face IN SUBTERAN de la bun inceput, unde iti pui o torta, si locuiesti o noapte.A doua noapte , iti darami tot, si daca ai fi observat, aveai un mic island langa tine, acolo iti construiesti ceva.Daca nu, poti ramane la prima casuta subterana.DUPA MINEZI, nu extinzi casa, ca in casa nu vei avea ce face, d-asta se numeste SURVIVAL ISLAND si nu CREATIVE ISLAND.

@ Iti dau world-ul meu si al lui sonny sau al meu si al lui Phantom daca vrei sa vezi ceva frumos si reusit pe mape survival island.

Daca tot sunteti asa de buni, va provoc sa colectati un DISC pe mapa aia.( Este cel mai usor de colectat un disc pe Survival Island :) ).

Edited by SpanzuratFericit

Hypsonse te-ai uitat pana la capat ? O sa vezi o parte in care mineaza sub casa...

@ vezi mai bine in cufar ca este un disc verde daca te-ai uitat tot filmu...

Edited by Blake

Stii ce greu se face casa aia sub apa ;)) si am inceput cu un copac eu lam luat primu =)) si ori cum ce fac dacai surival stau ca prostu afara si ma uit la zm de cand neam facut casele abea a aparut un zm ... stateam noaptea si lucram ca nu pateam nic.

Stii ce greu se face casa aia sub apa ;)) si am inceput cu un copac eu lam luat primu =)) si ori cum ce fac dacai surival stau ca prostu afara si ma uit la zm de cand neam facut casele abea a aparut un zm ... stateam noaptea si lucram ca nu pateam nic.

O mapa survival se incepe cu un pom, si cu un sugar canes.....................................Tu cum crezi ca se incepe?Sper ca am nimerit wordul bun de la Survival in fine:

Download!

Garantez ca discul este dat din admin :) .Din moment ce zici ca nu se respawna monstri, si vad ca aveti doar un dungeon, deci nu aveati de unde disc.Poate de la un indiciu lasat de creator.

PS: Silver, nu uita cine te-a invatat sa joci.............

nu am uitat cine ma invatat

discu este dat din adimn? nu se rr monstri? iti fac un video de la 0 sa vezi ca iti gasesc 3 dengeon si un disc?

Gata daca mai aveti ceva sa va spuneti trimiteti pm

O mapa survival se incepe cu un pom, si cu un sugar canes.....................................Tu cum crezi ca se incepe?Sper ca am nimerit wordul bun de la Survival in fine:

Download!

Garantez ca discul este dat din admin :) .Din moment ce zici ca nu se respawna monstri, si vad ca aveti doar un dungeon, deci nu aveati de unde disc.Poate de la un indiciu lasat de creator.

PS: Silver, nu uita cine te-a invatat sa joci.............

Worldu ala nici macar nu merge mapa pe care am inceput noi era doar o bucata de pamant un copac siun cactus nunteleg ce tot dai din gura? e mapa de surival daca am vrut sa ne facem case neam facut carei prob? sub noi e numa mine sunt 3 sau 4 dungeonuri gasite.Spunemi si mie cei ineregula ca nunteleg?

Worldu ala nici macar nu merge mapa pe care am inceput noi era doar o bucata de pamant un copac siun cactus nunteleg ce tot dai din gura? e mapa de surival daca am vrut sa ne facem case neam facut carei prob? sub noii e numa mine sunt 3 sau 4 dungeonuri gasite.Spunemi si mie cei ineregula ca nunteleg?

Aveti PC facut din bambus.......Nu-i vina mea ca nu va merge.Si va repet, VOI CUM CREDETI BA CA E O MAPA DE SURVIVAL?CREDETI CA E DITAI MAPA CU 291391293 DE COPACI SI 21939123912 SUGAR CANES ETC? NU.Sunt maxim 20 de blockuri de pamant, 1 copac si 1 sugar CANES si mine pe JOS.ASTA ESTE O MAPA SURVIVAL,Doamne.Apropo "e numa mine" .Si, romana la pamant, scrie si tu corect.

Aceea nu este in niciun caz o casa de survival.Casele de survival se fac sub pamant, si, eventual, le poti extinde un pic la suprafata.Vad ca voi ati inceput direct deasupra.Casa este relativ frumoasa, insa nu este casa de survival, ci de classic.

Apropo, vad ca unele iteme vi le-ati dat din admin.Nu asa se joaca...

P.S: Mai luati niste lectii de Minecraft.Eu si cu HypnoSe va stam la dispozitie.

Phantom vom incepe de la 0 sa vezi ca nu se da nici un tip de item voi filma orice miscare si daca se poate filmez cand suntem in conferinta ce sunteti asa hyp sunt resursele care le-ai zis tu DAR daca noi ne dezvoltam repede ce aveti impotriva? Daca credeti ca am dat iteme din admin rog sa se stearga topicu si sa asteptati celalat filmulet de la 0 sa va lamuriti ca nu dam iteme din admin... phantom nu te stiu ce nume ai in minecraft de imi dai lectii ? am fost cel putin al 3 pe server de cand este deschis si imi dai lectii? mai bine taci nu mai comenta

Phantom vom incepe de la 0 sa vezi ca nu se da nici un tip de item voi filma orice miscare si daca se poate filmez cand suntem in conferinta ce sunteti asa hyp sunt resursele care le-ai zis tu DAR daca noi ne dezvoltam repede ce aveti impotriva? Daca credeti ca am dat iteme din admin rog sa se stearga topicu si sa asteptati celalat filmulet de la 0 sa va lamuriti ca nu dam iteme din admin... phantom nu te stiu ce nume ai in minecraft de imi dai lectii ? am fost cel putin al 3 pe server de cand este deschis si imi dai lectii? mai bine taci nu mai comenta

Sa nu zici ca nu vin fara dovezi:

1) De la mapa asta ati inceput => i525I.jpg (Version 1.2 Survival Island)

2) Pentru explorat, cel mai bine este aici, deoarece este RABIT HOLE, facut de autor => 72365982461293230748.jpg

3) Aici este cea mai buna zona de facut casa, aici mi-am facut-o si eu cu Phantom => 61436273625809740489.jpg

4) Aici este un cave, mai in jos, trebuie explorat mult => 87945493730459027279.jpg

5) Aici se va genera o mica insula dupa ceva timp => 11533518767037513912.jpg

Orice ..jucator isi dadea seama ca acea piatra cu verdeata "Noss Stone" va stii ca dupa el e mob spawwner dar fie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.