Jump to content

The B-Zone Millionaires - Forbes

RiddeRee wtf

Recommended Posts

86499550026516575001.jpg

Dupa cum spune si titlul ''The B-Zone Millionaires - Forbes'' este un clasament si tot odata o competitie intre primi 20 ce-i mai bogati playeri ai serverului !

Va puteti inscrie prin urmatoru model : Nick :

Poza Business + numele bizului ! :

Poza Casa:

Poza Masina:

Poza stats bani cash :

SS Taxa [transfer /time ]:

Bani nu sunt luati in considerare , in fiecare Luna va fi o actualizare a topului membri care vor face cerere , vor fi alesi de mine , adica ma voi uita la fiecare player si care cred eu ca are sanse sa intre in The B-Zone Millionaires - Forbes il voi pune in Top .

El va avea obligatie ca la fiecare 2 saptamani sa dea edit la postul sau cu proprietatile de ex : Eu fac cerere am acuma 1 casa si 1 business peste 2 saptamani am 1 casa , 1 masina si 1 business intelegi ce vreau sa spun.

De asemenea cei care vor dori sa intre in ''The B-Zone Millionaires - Forbes'' va trebui sa achite o taxa de 200.000 mie !

Taxa se achita doar odata cnd faceti cererea!

Eu voi face o lista aici cu cei mai bogati playeri ai serverului !

Exista si un Premiu daca un Player tine locul 1 in top timp de 1 Luna va castiga suma de 5.000.000 !

Model evidentiere top:

NickName: Avere estimata :

: Nr 1 : RiddeR cu o avere de 1.000.000.000 $

Nr concurenti : 1/20

74682032024017949949.jpg

Nick : RiddeR

Poza Business + Numele bizului : http://img.b-zone.ro/images/45189745350868137544.png = House Hupgrade!

Poza Casa:--

Poza Masina: http://img.b-zone.ro/images/45189745350868137544.png

Poza stats bani cash : am doar 5 mil !

SS Taxa [transfer /time ]: eu nu platesc!

Topic Aiurea. De unde stii ca ce ai tu valoreaza 1 miliard ..

Daca vroiai sa faci TOP 20 Millionaires le puneai sa puna poza cu /stats sa vedem cash.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.