Jump to content

Problema

Nume Ironic
 Share

Recommended Posts

Nickname: Steev

Informatii despre PC (configuratia calculatorului, antivirus, sistemul de operare, conexiunea la internet etc.): Avira antivirus, Windows XP

Descrierea situatiei: Atunci cand incerc sa ma conectez la server apare asa : "Disconected by Server Outdated Server!"

ai versiunea minecraft 1.6, serveru ruleaza pe 1.5

Pai si cum de altora le merge? Versiunea mea e la fel de piratata ca a oricui, am luat-o de la linkul oferit de Snifer04, am intrat cu "force update" si se presupunea ca ar fi trebuit sa mearga. De ce mi-a facut update la next version?

Edited by Nume Ironic

Pai si cum de altora le merge? Versiunea mea e la fel de piratata ca a oricui, am luat-o de la linkul oferit de Snifer04, am intrat cu "force update" si se presupunea ca ar fi trebuit sa mearga. De ce mi-a facut update la next version?

Noi avem versiunea 1.5 de minecraft,cea pe care ruleaza serverul ! Tu o ai pe 1.6 ,si serverul,cum am spus,ruleaza pe 1.5 !

Nickname: Steev

Informatii despre PC (configuratia calculatorului, antivirus, sistemul de operare, conexiunea la internet etc.): Avira antivirus, Windows XP

Descrierea situatiei: Atunci cand incerc sa ma conectez la server apare asa : "Disconected by Server Outdated Server!"

Poftim, incearca asta, http://b-zone.ro/downloads/Minecraft.rar

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.