Nume Ironic Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Nickname: Steev Informatii despre PC (configuratia calculatorului, antivirus, sistemul de operare, conexiunea la internet etc.): Avira antivirus, Windows XP Descrierea situatiei: Atunci cand incerc sa ma conectez la server apare asa : "Disconected by Server Outdated Server!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaTor360 Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 ai versiunea minecraft 1.6, serveru ruleaza pe 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nume Ironic Posted May 26, 2011 Author Share Posted May 26, 2011 (edited) ai versiunea minecraft 1.6, serveru ruleaza pe 1.5 Pai si cum de altora le merge? Versiunea mea e la fel de piratata ca a oricui, am luat-o de la linkul oferit de Snifer04, am intrat cu "force update" si se presupunea ca ar fi trebuit sa mearga. De ce mi-a facut update la next version? Edited May 26, 2011 by Nume Ironic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Slim Shady Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Pai si cum de altora le merge? Versiunea mea e la fel de piratata ca a oricui, am luat-o de la linkul oferit de Snifer04, am intrat cu "force update" si se presupunea ca ar fi trebuit sa mearga. De ce mi-a facut update la next version? Noi avem versiunea 1.5 de minecraft,cea pe care ruleaza serverul ! Tu o ai pe 1.6 ,si serverul,cum am spus,ruleaza pe 1.5 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeavyMetalBallz Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Nickname: Steev Informatii despre PC (configuratia calculatorului, antivirus, sistemul de operare, conexiunea la internet etc.): Avira antivirus, Windows XP Descrierea situatiei: Atunci cand incerc sa ma conectez la server apare asa : "Disconected by Server Outdated Server!" Poftim, incearca asta, http://b-zone.ro/downloads/Minecraft.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
D0X Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Nu faceti inca update la joc ! Pana nu va trece si Bukkit la 1.6 vom juca pe versiunea curenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts