Vinnie Chase Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 O incercare a unui wallpaper dragut,nu mi-as iesit exact cum imi propusesem dar ,text-u de BG e cam mare. In fine, pareri ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superdry Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Ti-a iesit frumos,dar textul ala mov nu iese in evidenta deloc,schimba-l si tu cu alta culoare. In rest,e frumos. Ai un plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnapP Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Tare. Ciudat e ca ai cam amestecat fonturile ! noroc in continuare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mNNNmL Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Ti-a iesit frumos,dar textul ala mov nu iese in evidenta deloc,schimba-l si tu cu alta culoare. Asta era si ideea, ca acel text sa nu iasa in evidenta ... doar cel de culori mai calde Foarte frumos, doar ca acel B facut din textul b-zone este cam subtire . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Textul care l-ai pus in dreapta '' B-zone Community '' cu vrede si roz, nu ii vad niciun sens si nu sta bine deloc. Imi place, keep it up ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuiS Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Destul de frumos dar literele acealea din stanga jos nu prea stau bine acolo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calvin Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 +1 Chiar imi place , doar o remarca am de facut , daca ai fi facut " community " cu acelasi font cu care ai facut si "bzone" ar fi fost mai reusit , sau invers . Anyway , imi place fulgerasuuu' XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 "BZ"-ul nu are aceeasi inclinatie ca scrisul din background si da naspa zici ca e aruncat acolo la nimereala si trebuia pozitionat mai jos. "B-zone community" la fel nu e in acelasi sens cu scrisul din background si dezechilibreaza wallpaperul imi plac culorile totusi e fain contrastul dintre background si verdele +rosul de pe scris . Fontul de la community trebuia sa fie mai putin rotunjit . Fulgerul ala nu are ce cauta acolo decat daca il uneai cu b-zone community si il asezai altundeva in wallpaper . Culoarea lui e inadecvata trebuia sa-l faci la fel ca cel de pe b-zone. Oricum ca aspect arata fain dar data viitoare lucreaza mai ordonat si mai calculat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts