Jump to content

Asasin Platit

HeavyMetal

Recommended Posts

Datorita faptului ca imi place foarte mult sa lucrez ca un asasin, sa imi supraveghez tinta cu rifle de de la inaltime, ma gandeam sa ofer servicii contra cost. Voi imi vezi spune cum va numiti, ce numar de telefon aveti, cum se numeste tinta + suma de bani pe care o oferiti, iar eu ma voi ocupa personal de problemele dumneavoastra. La fiecare obiectiv atins, voi reveni cu SS sau o inregistrare.

Datorita faptului ca imi place foarte mult sa lucrez ca un asasin, sa imi supraveghez tinta cu rifle de de la inaltime, ma gandeam sa ofer servicii contra cost. Voi imi vezi spune cum va numiti, ce numar de telefon aveti, cum se numeste tinta + suma de bani pe care o oferiti, iar eu ma voi ocupa personal de problemele dumneavoastra. La fiecare obiectiv atins, voi reveni cu SS sau o inregistrare.

Stii...exista deja Hitmani...

Tinta:Snizel

Arma:rifle

Loc:Vreau asasinarea la HQ F/P

Doresc:o inregistrare cu fapta comisa,dar vreau sa il omori de pe acoperis

Ofer:10k-50k

robby111, refuz sa il asasinez pe Snizel pentru ca mi-ai spun in PM ca nu mai vrei. Ti-ai deschis si tu firma. Propun sa ne deschidem toti.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.