HeavyMetal Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Datorita faptului ca imi place foarte mult sa lucrez ca un asasin, sa imi supraveghez tinta cu rifle de de la inaltime, ma gandeam sa ofer servicii contra cost. Voi imi vezi spune cum va numiti, ce numar de telefon aveti, cum se numeste tinta + suma de bani pe care o oferiti, iar eu ma voi ocupa personal de problemele dumneavoastra. La fiecare obiectiv atins, voi reveni cu SS sau o inregistrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoscAxe Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Datorita faptului ca imi place foarte mult sa lucrez ca un asasin, sa imi supraveghez tinta cu rifle de de la inaltime, ma gandeam sa ofer servicii contra cost. Voi imi vezi spune cum va numiti, ce numar de telefon aveti, cum se numeste tinta + suma de bani pe care o oferiti, iar eu ma voi ocupa personal de problemele dumneavoastra. La fiecare obiectiv atins, voi reveni cu SS sau o inregistrare. Stii...exista deja Hitmani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby1111 Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Tinta:Snizel Arma:rifle Loc:Vreau asasinarea la HQ F/P Doresc:o inregistrare cu fapta comisa,dar vreau sa il omori de pe acoperis Ofer:10k-50k Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeavyMetal Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 Tinta:Snizel Arma:rifle Loc:Vreau asasinarea la HQ F/P Doresc:o inregistrare cu fapta comisa,dar vreau sa il omori de pe acoperis Ofer:10k-50k robby111, refuz sa il asasinez pe Snizel pentru ca mi-ai spun in PM ca nu mai vrei. Ti-ai deschis si tu firma. Propun sa ne deschidem toti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.