LoLz152 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 1. Propun ca fiecare sa isi poata seta protectie,insa pentru siguranta serveru-lui Poti pune protectie pe un anumit numar de cuburi in functie de nivelul total. 2.(Daca prime propunere cade) Sa se faca un topic cu cereri pentru protectie.Unde sa se ceara lucruri de genul: "Nickname","Vechime pe server","ScreenShot al locului unde se cere protectie/Detalii despre locatie" si "Alte detalii". De asemenea la alte detalii,se pot pune numele celor care au dreptul de a face ceva pe acea proprietate,sau altceva ce va ajuta adminii la munca lor. Ex.: Nickname: LoLz152 Vechime pe server: 3 zile Screenshot al zonei unde se cere protectie/Detalii destre locatie: De la Spawn daca mergi pe podul de piatra, in apa pe dreapta veti vedea o casa cu doua etaje.Aceea e casa care trebuie protejata. Alte Detalii: Eu locuiesc acolo impreuna cu Maj0r (cu zero nu o),deci si el are accesul la protectie. De asemenea va rog sa puneti protectie si in inaltime,si in adancime,deoarece mi-am facut si subsol insa l-am astupat pentru ca pe acolo intrau alti playeri. -Astfel adminii nu vor mai fi asaltati de "/tell Imi pui protectie?" si totul va fi mai organizat.(Valabil pentru punctul 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Slim Shady Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Contra la amandoua , nu are rost sa faci topic pe forum,ca doar nu iti face 100 case,una aici,una langa spawn,una langa nu stiu ce. . Iti faci una,ceri protectie cu cateva cuburi mai mare,in caz ca vrei sa te extinzi si gata ! Sa nu mai spun de "sa'ti pui protectie singur" ! Nu prea ai gandit la faza asta ! Adica , e server romanesc,si e normal daca vezi o casa,si spre norocul tau nu are protectie,te duci tu smecher ca iti poti pune protectie si o faci a ta. . . Fii serios. . Sunt 6 sau 7 adimini responsabili cu protectiile si tu vrei tot serverul . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 !!! CONTRA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snifel04 Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Nu avem scripteri sa punem ca fiecare sa isi faca protectia. Iar daca cineva vrea casa mai mare,sau un oras,este bine sa cheme un admin. Un topic pentru o protectie sau add reply intr-un topic ar fi mult de asteptat. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts