Pedobear Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Propun sa se infiinteze un grup pe B-zone unde aproximativ 5 persoane vor creea episoade si seriale pentru B-zone.Acestea sa conste in tutoriale prezentari si diverse lucruri care se pot clasa in domeniul " Entertaiment".Vom incepe a posta in topicul Discutii despre minecraft.Vom recruta cu permisiunea Detinatorului de server o echipa de 5 oameni in care eu ma voi ocupa.Doresc sa stiu daca sunt aprobat.Multumesc astept pareri si un raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Slim Shady Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Topic aiurea,nu ai nevoie de aprobaare sa filmezi. . Adu si 100 oameni si filmeaza,dar tinand cont ca ai facut reclama,mascata. . . De ce trebuie sa iti zica Snifel : " Poti sa filmezi " ? Atat timp cat nu distrugi lucrurile de pe server (Casele,contructiile,orasele etc.) poti filma. . Te duci departe sa nu apara musafiri neplacuti si filmezi. . Cat despre echipa. . Poti intreba pe server : "Vrei sa te bagi intr'o echipa care se ocupa cu filmari? Vom face tutoriale si alte chestii ! " Repet: Ai facut reclama la alt server,si se pare ca am fost primul care a observat,sau primul care a avut curaj sa spuna,sunt 2 comunitati diferite. . Sa stii si tu,din cauta penultimuli Wipe au plecat multi de pe B-Zone Minecraft pe serverul la care ai facut reclama,e ok,nu stiau,s'au saturat de wipe,vroiau sa aiba 986539846538746 diamante si sa nu mai faca nimic. . .Acum,ca ai facut reclama,poate o sa plece mai multi. . . Snifel si stafful se chinuie sa aduca cat mai multi oameni pe server,si ,apare unul ca tine,pune un video,face reclama mascata si. . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snifel04 Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Idem AnonimUser,dar nu cred ca am pierdut playeri. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts