Jump to content

Hitman Absolution

Wonder
 Share

Recommended Posts

Hitman (5) Absolution

53052623.jpg

Cel mai nou joc Hitman, intitulat Hitman Absolution, a fost anuntat oficial si va fi prezentat la conferinta E3 de anul acesta, insa in spatele usilor inchise.

Hitman Absolution, care il gaseste din nou pe protagonistul seriei, Agent 47, va spune o poveste mult mai personala de data aceasta: "47 a fost tradat si este presat de politie in timp ce acesta se gaseste "in mijlocul unei conspiratii intunecate"

"Pentru prima data, il ducem pe Agent 47 intr-o calatorie personala care ne da posibilitate de a explora si alte parti ale fanteziei Hitman" a spus directorul IO Interactive Blystad. "Aceasta va fi o experienta familiara si tot odata semnificativ diferita de experienta oferita de alte jocuri Hitman; o experienta pe care "asasinii" o vor savura cu mare placere, la fel ca si cei care experimenteaza jocul pentru prima data si sunt noi-veniti in lumea Hitman"

Au trecut 5 ani de la ultimul joc Hitman. Absolution este construit pe engine-ul Glacier 2, de la IO Interactive. Conform anunturilor, jocul va fi in continuare centrat in jurul gameplay-ului silent, stealth-focused, la fel ca si in precedentele jocuri din serie, dar va contine, bineinteles, si trasaturi cu totul noi, despre care probabil vom invata mai multe la conferinta E3 2011.

Absolution este programat pentru lansare in 2012, in primul sfert al anului (nu sfarsitul lui 2011, asa cum au spus zvonuri precedente) si va fi disponibil pe platformele PC, XBox360 si PlayStation 3.

Teaser trailer:

Tradus integral in limba Romana din sursele oficiale oferite in limba engleza.

Copyright © Smith & B-Zone Community 2011. All right reserved

Celelalte versiuni a seriei Hitman au fost splendide.Fara dar si poate,sunt sigur ca Hitman 5 le va depasii pe toate.Ba mai mult-->Jocul va fi Third Person Shooter DAR il poti seta astfel incat sa joci FIRST PERSON SHOOTER (FPS) .Va fi crima' nu gluma !!!

Si eu :)>-

Post pentru +1, macar de-ti spuneai o parere, asa cum au facut ceilalti membrii care au postat aici.

Multumesc mult pentru aprecieri baieti.

Si eu sunt fan infocat al seriei Hitman, si m-am intristat rau cand am auzit ca aparitia a fost mutata pe anul 2012, nu pe 7 iunie 2011, asa cum fusese initial anuntat. Asteptam cu nerabdare!

@Ciccio, jocul le va depasi pe toate, doar sunt 5 ani de munca in spatele lui :)

@Ciccio, jocul le va depasi pe toate, doar sunt 5 ani de munca in spatele lui :) [/font]

Gresit.Sunt aproape 5 ani de cand a fost lansat ultimul Hitman--> ~Hitman: Blood Money~ (care,apropo,a fost un joc pe cinste)

Desi jocul a fost conceput in 2008 si terminat in 2010,acesta trebuia lansat in 2011.Din cauza bugetului (lipsa de fonduri) nu s-au putut creea exemplarelele necesare incat jocul sa fie pus in stocuri in Europa,S.U.A,China/Japonia.Din pacate a fost anulat din nou-->Inceputul anului 2012 !

Sa speram ca va aparea prin toamna si nu vom fi nevoiti sa asteptam (ca de exemplu) 8 ani de la data lansarii.

Cam scurt traileru jocului dar reiese ca are o grafica foarte buna,Abia astept sa apara pe PC :D ....

Edited by ZeRoo11

Cam scurt traileru jocului dar reiese ca are o grafica foarte buna,Abia astept sa apara pe PC :D ....

Acela este un "Teaser",trailer-ul nu a aparut .Din cate am auzit,va aparea cu 3 luni inainte sa apara jocul,deci mai avem de asteptat.

Gresit.Sunt aproape 5 ani de cand a fost lansat ultimul Hitman--> ~Hitman: Blood Money~ (care,apropo,a fost un joc pe cinste)

Desi jocul a fost conceput in 2008 si terminat in 2010,acesta trebuia lansat in 2011.Din cauza bugetului (lipsa de fonduri) nu s-au putut creea exemplarelele necesare incat jocul sa fie pus in stocuri in Europa,S.U.A,China/Japonia.Din pacate a fost anulat din nou-->Inceputul anului 2012 !

Sa speram ca va aparea prin toamna si nu vom fi nevoiti sa asteptam (ca de exemplu) 8 ani de la data lansarii.

Nu ma incred in speranta ca o sa apara in toamna :))

A fost anuntat initial pentru jumatatea anului 2011, apoi mutat in sfertul 4 al anului si acum a fost anuntat oficial pentru primul sfert al anului 2012. Deci, inca este de asteptat. Criza asta, a afectat toate bugetele :))

Iata trailer-ul oficial prezentat la E3:

Pe mine m-a lasat cu gura cascata, cel putin la partea de grafica :D

Foarte frumos trailer-ul ! Grafica nu va fi ca in trailer ,ce'i drept,jocul va avea o grafica uimitoare dar nu la fel de buna ca in trailer.(Ca si in Assassin's Creed Revelations)

Dupa cum vedeti si in trailer,in Hitman 5 vom avea posibilitatea de a ucide inamicii folosind miscari de lupta dar vom putea sa-i omoram si folosind alte lucruri.(o bucata de sticla / o lingura / o furculita ,si alte lucruri banale..) De asemenea,Agentul 47 si'a "schimbat" modul de a rezolva asa zisele "contracte" .90% din misiuni vor avea ca prim obiectiv "You must kill this target sillently." Iti vei putea indeplinii contractele stand pur si simplu pe o cladire,asteptandu'ti tinta sau vei putea sa te deghizezi in bodyguard-ul sau pt a ajunge mai aproape de el .

Ioi ba frate :O , ce grafica are sa moara veta :X ... si eu debea astept sa apara si sa-l joc :X . Good job Smith .

Edited by AbioTiquE

ce sa spun foarte frumos jocu grafica este de 10/10 dar gameplay nu stiu , traileru e foarte scurt

cred ca v-a trebui sa ne facem un update , la placile video , cpu , ram sa il putem juca daca cine stie va fi un joc

monster care va cere minim 4 gb ram , 2 gb video card , si 4 ghz :O lol... in abia astept sa il jucam !

Trailerul este cam scurt, ca sa putem sa ne facem o idee, dar din cate vad are o grafica SUPERBA, intr-un cuvant abea astept sa apara.

Felicitari Smith pentru munca depusa.

Felicitari Smith pentru munca depusa.

Deabia astept sa apara jocul.

Pana atunci cred ca o sa le joc pe celelalte.

Edited by Obz

Au aparut cateva secvente din Hitman 5 .Daca nu stiti Daneza uitati'va doar la video .Enjoy !

Am gasit si versiunea in engleza care ofera mai multe explicatii si gameplay-ul este mai obscur .Have fun !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.