Nume Ironic Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Number 1: Propun sa fie posibila initierea modului pvp intre 2 playeri prin comenzile /challenge si /acceptchallenge, duelul terminandu-se in momentul in care unul dintre playeri moare din ORICE cauza. Number 2: Propun aplicarea unui mod(?) prin care putem creea saddle din leather si iron. Number 3: Propun initierea unui shop in mare parte pentru exchange, adica daca minam diamante putem veni la shop si sa le schimbam pe un numar mai mare de fier/aur, ex: 1 diamant= 16 iron, 1 diamant=8 gold si Vice Versa. Totodata, propun ca la acest shop sa putem schimba metale/diamant cu materiale decorative(red dye, gray dye, lapis lazuli etc.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manuel Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Contra la nr 1 la inceputul server'ului a fost asta cu duelul dar Snifel a scoso. La 2 ar fii misto sa putem facem saddle La 3 un mare CONTRA a fost asta cu shopul dar daca puneai un chest acolo puteai sa iei tot pe gratis si astia abuzau.. au distrus toata mapa si trebuia sa dea wipe deci.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nume Ironic Posted June 3, 2011 Author Share Posted June 3, 2011 La 3 un mare CONTRA a fost asta cu shopul dar daca puneai un chest acolo puteai sa iei tot pe gratis si astia abuzau.. au distrus toata mapa si trebuia sa dea wipe deci.. Nu prea inteleg. Daca am face shopul la spawn nu am putea pune chest pentru ca este zona protejata, nu? Adica ... nu vad cum ar putea sa faca abuz daca nu pot sa puna chest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snifel04 Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 A fost o perioada pe server cand era iconomy si am decis sa pun si shopurile. Te duceai cu dirt,vindeai si cumparai altceva. Dar am intalnit un bug,cand fiecare isi putea face chest cu vanzare,si nu mai doresc iconomy. Cred ca voi pune ideea cu saddle. Iar ideea de PVP,preferam sa facem o arena PVP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts