A l i n Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 (edited) Alyn gFx. Pentru inceput cateva Vt-uri, voi revenii si cu alte creatii. Edited June 23, 2011 by A L I N 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fourdawiNE Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Bravo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted June 17, 2011 Author Share Posted June 17, 2011 New: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 (edited) removed....La Astra bara si capota sunt off-angle, culoarea ireala, si nu prea merg condors pe asa masina...Nu te mai baga sa faci multe modificari.Mai bine ii pui o folie, ii tai din arcuri si o faci clean.(Sper ca intelegi ce zic). Pe primele nu le vad.Nu merge img-b-zone. Edited June 21, 2011 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted June 18, 2011 Author Share Posted June 18, 2011 Daca zici tu... , multumesc pentru ca mi-ai spus cam ce am gresit, dar stai linistit ca nici tu nu esti mai departe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 (edited) Esti cam beginner....La Astra bara si capota sunt off-angle, culoarea ireala, si nu prea merg condors pe asa masina...Nu te mai baga sa faci multe modificari.Mai bine ii pui o folie, ii tai din arcuri si o faci clean.(Sper ca intelegi ce zic). Pe primele nu le vad.Nu merge img-b-zone. Invidia omoara ... Creatii foarte bune, nu stiu ce defecte vede el. Eu nu le am in VT, asa ca nu comentez, imi plac foarte mult. Te a batut si la battle, si acum... . Edited June 20, 2011 by Lexic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 (edited) Desi nu mai merg primele linkuri.. am retinut BMW-ul acela x6 care ti-a iesit chiar foarte bine, cat despre ultima lucrare nu pot sa zic ca ti-a iesit chiar cum ai fi vrut. La partea din fata mai ai putin de lucrat, si cateva probleme la jeanta din spate.. in rest mi se pare chiar bine culoarea la prag si la capota se potriveste foarte bine. Si probabil asa ai vrut tu sa lasi oglinzile in culoarea originila, dar mai bine le schimbai culoarea. Totusi, accepta si criticile nu le privi cu nepasare asa poti sa lucrezi din ce in ce mai bine. Felicitari. Edited June 20, 2011 by Ceaoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 Desi nu mai merg primele linkuri.. am retinut BMW-ul acela x6 care ti-a iesit chiar foarte bine, cat despre ultima lucrare nu pot sa zic ca ti-a iesit chiar cum ai fi vrut. La partea din fata mai ai putin de lucrat, si cateva probleme la jeanta din spate.. in rest mi se pare chiar bine culoarea la prag si la capota se potriveste foarte bine. Si probabil asa ai vrut tu sa lasi oglinzile in culoarea originila, dar mai bine le schimbai culoarea. Totusi, accepta si criticile nu le privi cu nepasare asa poti sa lucrezi din ce in ce mai bine. Felicitari. Da oglinzile asa am vrut eu sa le las, defapt am vrut sa le fac initial negreu impreuna cu capota si plafonul, dar m-am razgandit. Intradevar capota nu e foarte realista, dar am incercat sa o fac cat de cat...i-am pus o reflectie...oricum avand in vedere ca initial a fost de carbon .... Janta din spate... nu prea vad probleme pe acolo, asta e unii observa mai bine detaliile. Accept si critici desigur, d'aia am facut portofoliul asta, ca sa invat din greseli...dar nu accept chestii de genul "Esti cam beginner" asta deja nu mai e critica e altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 New one...asta e facuta pentru woozie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozie Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Mi-ar fi placut mai mult daca ai fi inlocuit "Woozie" cu "Hitman Agency" sau ceva de genu si ai fi postat creatia aici. Thenks anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 (edited) Am sa modific textul...am pastrat psd pentru orice eventualitate. Astept critici / comentarii / sugestii Edited June 21, 2011 by A L I N Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 (edited) New: pareri?... Edited June 22, 2011 by A L I N Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Hmm.. ai câteva lucrări drăguțe, cea cu Hitman, după părerea mea este destul de reușită, DAR trebuia să umplii puțin la lumină, contrast și să găsești ceva culori mai calde. Ultima creație este cam asemănătoare cu cea cu Hitman din punct de vedere al text-urilor. Îmi place mult cum lucrezi la text, ce pot să-ți spun, mult succes în continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 Multumesc mult pentru sugestii christiaN, stiu ca seamana in text-uri pentru ca le-am facut cam din aceleasi New one: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Xenon417 Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 (edited) Superbe ultimele doua cea cu Messi si Casillias.Felicitari! Edited June 22, 2011 by Xenon417 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 New: Asta nu e facuta de tine, se observa ca masinile au modificari diferite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 Asta nu e facuta de tine, se observa ca masinile au modificari diferite. Poftim nu inteleg partea cu "se observa ca masinile au modificari diferite" asta e si scopul VT-ului, sa le modifici. Si bineinteles ca e facuta de mine, nu mai am PSD dar pot sa demonstrez prin imaginile de unde am luat resursele ca lucrarea e facuta de mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Poftim nu inteleg partea cu "se observa ca masinile au modificari diferite" asta e si scopul VT-ului, sa le modifici. Si bineinteles ca e facuta de mine, nu mai am PSD dar pot sa demonstrez prin imaginile de unde am luat resursele ca lucrarea e facuta de mine. Lasa,nu-l baga in seama. Ce poti cere de la un om care nu stie ce e Abstract? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted June 24, 2011 Author Share Posted June 24, 2011 New one.. gift for just.xes : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 1. Am observat ca iti place Tuningul virtual ! 2. Creatiile tale legate de masini sunt frumoase mai ales cea cu BMW-ul . Am observat tuningul de pe Chevrolte si l-am comparat cu cel de pe Opel. Ce pot spune avansezi repede ! Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted June 27, 2011 Author Share Posted June 27, 2011 Multumesc frumos . New one: Outcome: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 WTF??? Cat de tar e primaa! Splatturile alea sunt brushuri sau texturi? Arata super bine albastru ala pe alb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrEy dMg Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Te pricepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 (edited) New one : Edited July 5, 2011 by A L I N Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Hehe! Ce tare e asta Imi place aia din spatele renderului. Cred ca e textura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts