Radu Badea Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Oferim servici de asasinari Si cercetari. Pret Pe Asasinare:50k Pret Pe Cercetar:30k Model de Cerere Asasinare: Nick: Level: Tinta: Cat oferi pentru asasinare?: Noi iti vom trimire pm pe forum cu SS-ul Cu asasinarea. Model de Cerere Cercetare: Nick: Level: Ce vrei sa cercetam: Persoana la care se pot afla informatile: Cat oferi Pentru informati?: Noi iti vom trimite prin pm Informatile si cercetarile. Bani Pentru cercetari/Asasinare ii trimitei Lui RaduN1/Roby_1111. Asasini/Cercetatori Sunt:RaduN1/Roby_1111 Model de intrare in K and F Asasins S.R.L Cerintele Pentu ai intra in K and F Asasins S.R.L Minim level 5! Respect! 0/3! Nick: Level: Factiune: Poza cu /Stats (OBLIGATORIU): Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonAlex Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Ii deja factiune Hitman Agency,care au preturi mai ieftine. Dupa Mine acest serviciu nu are rost. Practic tu vrei sa creezi o factiune care deja exista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozie Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Aveti aprobarea adminilor pentru chestia asta? Cu alte cuvinte,sa inteleg ca contractele se pot pune pe forum,iar tinta poate vedea foarte clar ca are contract' si ca urmeaza sa fie omorata. Si aveti macar de gand sa ii asasinati in silent-mode? sau mergeti 2,3,4 cu deagle . La faza cu "cercetatu" n-am nimic impotriva,dar cea cu asasinatul mi se pare ridicola deoarece exista o factiune care se ocupa cu asa ceva. Sfatu meu e sa gasiti altceva de facut in afara de asasinat. si chestia cu silent-ul iti pot dovedi ca stiu si in silent Nu e nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby1111 Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Ok,wooz vom retrage chestia cu asasinarea,si chestia cu silent-ul iti pot dovedi ca stiu si in silent Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby1111 Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Wrong topic No warn va rog am gresit nu se va mai intampla Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeavyMetal Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 ati vazut si voi ca am venit eu cu ideea asta si am facut un topic cu asa ceva. Ce repede v'ati gandit voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF kNNr Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Salut, imi cer scuze ca ma bag dar sa stii ca nu ai voie sa faci asa ceva. Au mai fost cativa civili care dadeau [/ad] cu astfel de servicii si au primit kick pe motivul: Exista Hitman Agency. Pe langa asta, ar trebuii sa te gandesti la preturi. Assasinarea platita hitmanilor este doar $10.000 si tu ceri $50.000, automat nu vei avea succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby1111 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 .tc. Gata nu merge am inteles wooz imi cer scuze radu a venit cu ideea nu o sa se mai intample Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.