dilix Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 cum pot jefui o banca? am 20 rp , imi trebuie vreo duba? cum fac rost de una? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bismarck Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Trebe sa faci rost de o duba neagra (se cheama Burrito), scrii /stats, te uiti mai indreapta si te uiti la Rob Points [20/15] de exemplu, cu acele puncte poti sparge banca. Dupa fiecare spargere reusita iti scade 10 sau 15 puncte, nu stiu sigur. PS: Nu stiu exact unde se afla duba, adica nu stiu exact unde se respawn-eaza exact, tot ce stiu e ca se afla pe un deal in Los Santos. Cand ai duba neagra, scrii /rob la orice ora a zilei / noptii te duci la banca ( iti apare un chekpoint) iar daca ajung la ea, iei wanted 6 (Politia vine ca fulgerul dupa tine iar tu trebe sa fugi repede), O sa iti apara un alt checkpoint pe harta, daca ajungi acolo, iei bani, 250.000 $ - 350.000 $ aproximativ, dar ramai cu wantedul. E cam dificil + iti trebe minim Level 10 si o echipa buna care sa te ajute + o ora a noptii in care nu sunt politisti ( ora 3-4 diminieata) PS: Sa NU dai /q in timpul jafului sau dupa jaf, posibil vei primi o reclamatie, inclusiv Warn up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF kNNr Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Salut! Unu la mana, ce ti-a spus Bismark este destul de gresit, fii atent. ~ Ca sa poti da [/rob] trebuie in primul si in primul rand sa ai "Rob Points = 20". In secunda in care ai scris comanda [/rob] in fata bancii acesta iti scade la 0. Primesti 1 RobPoint pe ora. ~ In al doilea rand, pentru a putea da ROB trebuie sa folosesti van-ul negru (Burrito) care il gasesti pe camp in territoriul "Vagos" din single-player. Ca sa poti folosii van-ul trebuie sa ai minim level 10 si trebuie sa te duci in fata unei banci (Los Santos & Las Venturas), iar acolo scrii [/rob]. ~ In secunda in care ai dat [/rob], primeste wanted 6 si iti apare un checkpoint pe harta. Daca reusesti sa duci duba pana la checkpoint primesti bani, daca nu, si te omoara politistii, stai in jail degeaba. ~ Pentru a vedea ce skill ai la ROB scrie [/skill 10]. In caz ca te mai pot ajuta cu ceva, call 1080 in joc sau trimite-mi PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mirl22 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Cerinte : Minim level 10 20 Rob points Vanul ( Buritto) care il gasesti pe langa Hq Stracci pe deal, poti chema un taxi. Teritoriul parca se numea "Vagos" Mergi la una dintre bancile din Las Venturas sau Los Santos si folosesti comanda [/rob] automat vei primi W6 fara drept de predare. Trebuie sa duc van-ul la checkpoint-ul care ti-l arata pe harta. Dupa ce ai ajuns la CHECKPOINT primesti o suma de bani cuprinsa intre 100.000-300.000$. Mult succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeL xD Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Trebuie sa ai level 10 sa fi in vanul de rob langa banka si dia /rob Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Bai idiotilor, daca a explicat kNNr.. si i-a dat mura-n gura,de ce mai scrieti si voi.. inca 10 ratati, acelasi lucru ?! Voi chiar nu vedeti cat de penibili sunteti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.