Jump to content

Assassin's Creed: Revelations

Wonder
 Share

Recommended Posts

Assassin's Creed (4): Revelations

assassins_creed_revelations-1280x720.jpg

Ubisoft a anuntat de curand detalii despre noul produs: Assassin's Creed: Revelations, a patra instalare a francizei aclamata la scara larga, ce combina istoria reala si conspiratiile globale intr-un razboi antic dintre Assassini si Templieri.

Assassin's Creed: Revelations il urmareste pe maestrul assassin Ezio Auditore, in timp ce acesta calca pe urmele legendarului sau mentor: Altaïr, intr-o calatorie de recuperare a cinci sigilii stravechi care semnifica cheile Fratiei Assassinilor. Este o cale periculoasa, cea pe care Ezio o traverseaza catre Constantinopol, inima Imperiului Otoman,unde o armata crescanda de Templieri amentita sa destabilizeze regiunea. Ezio reuseste sa faca lucruri uimitoare, insa asa cum spune chiar el in joc: "Nu pot scapa de soarta mea".

Cucereste arta mortala a assassinarii: Ezio Auditore manuieste mai intelept priceperile sale in arta assassinarii. Armat cu un nou arsenal de arme, incluzand Hookblade-ul (lama cu carlig), mestesugul bombelor si Eagle-Sens mult mai dezvoltat, Ezio va omori cu o competenta demna de luptat cu moartea.

Vestitor al unei legende: Assassin's Creed: Revelations aduce in prim plan caracterul legendar al lui Altaïr, caracterul principal din primul joc al seriei, si, asa cum a fost anuntat de Ubisoft, va fi un caracter jucabil, la fel ca si Ezio.

Calatoria catre Constantinopol: Explorati peisaje pitoresti, din Masyaf, muntele Assassinilor in timpul celei de-a Treia Cruciada si din vibrantul si exoticul Constantinopol, diamantul Imperiului Otoman in secolul al VI-lea. Navigati strazi aglomerate, printr-un cazan de cultura, in timp ce Constantinopolul prinde viata in jurul tau.

Intalneste noi personalitati in seria Assassins's Creed: Intalneste personalitati memorabile, incluzand-ul pe maestrul assassin Yusuf Tazim, Printul Suleiman, destinat sa fie unul dintre cei mai mari monarhi ai Istoriei, si Sofia Sorto, o femie simpla ce tanjeste la inima lui Ezio.

Testeaza-ti abilitatile ca assassin cu prietenii: Aclamata experienta multiplayer online se intoarce, rafinata si extinsa cu moduri noi, harti mai captivante si personaje noi.

Acestea sunt doar cateva din noile posibilitati pe care ni le va oferi Assassin's Creed: Revelations.

Jocul este programat pentru lansare pe data de 15 Noiembrie 2011, si va fi disponibil pentru toate platformele: PC, PlayStation si XBox360. Va exista si o editie de colectie speciala, disponibila in magazine dupa data lansarii.

In continuare va ofer spre vizionare 2 trailere oficiale:

Debut trailer:

Trailer oficial E3:

Tradus si adaptat integral din sursele oficiale oferite de Ubisoft Montreal in limba engleza.

Copyright © Smith & B-Zone Community 2011. Toate drepturile rezervate.

Sincer, chiar astazi am cautat si eu mai multe detalii despre seriile Assassin's Creed, si tocmai am gasit ca in 2011/inceputul la 2012 se va lansa Assassin's Creed Revelations, eu am jucat toate seriile, mi-au placut foarte mult, acuma recent am terminat Brotherhood-ul, sa speram ca si acesta va avea acelasi succes ca celelalte 3 serii, apropo, tocmai vroiam sa il postez eu astazi, dar vad ca deja mi-ai luat-o inainte :))

Am jucat toate seriile Assassin's Creed. Sunt printre cele mai faine jocuri, pe care le-am jucat. Abea astept Revelations si felicitari pentru topic si descriere.

Am jucat toate seriile Assassin's Creed. Sunt printre cele mai faine jocuri, pe care le-am jucat. Abea astept Revelations .

Idem .

Jocul va fi extraordinar de frumos din cauza complexitatii gameplay-ului .De data aceasta, Ezio / Altair se vor bate cu armate intregi,nu doar cu cativa templari ...

Cat despre miscarile de lupta....Se vor introduce si loviturile cu piciorul.Iti vei putea lovii inamicii folosind ambele picioare / maini ...

Muzica de pe fundal se potriveste perfect cu jocul,cred ca m-am uitat de 30 de ori la trailer doar ca sa ascult acea melodie ;x ;x ;x

Edited by Ciccio

Sincer, chiar astazi am cautat si eu mai multe detalii despre seriile Assassin's Creed, si tocmai am gasit ca in 2011/inceputul la 2012 se va lansa Assassin's Creed Revelations, eu am jucat toate seriile, mi-au placut foarte mult, acuma recent am terminat Brotherhood-ul, sa speram ca si acesta va avea acelasi succes ca celelalte 3 serii, apropo, tocmai vroiam sa il postez eu astazi, dar vad ca deja mi-ai luat-o inainte :))

Sunt mai rapid :D

Am jucat toate seriile Assassin's Creed. Sunt printre cele mai faine jocuri, pe care le-am jucat. Abea astept Revelations si felicitari pentru topic si descriere.

Multumesc. Assassin's Creed a reprezentat dintotdeauna pentru mine un joc excelent, si aici ma refer la primul din serie. Dupa ce am asteptat cu sufletul la gura, vreun an si cateva luni, Assassin's Creed 2, am zis: "Asta e jocul pentru mine" :)) Acum sunt in proces de finalizare a Assassin's Creed Brotherhood :)

Idem .

Jocul va fi extraordinar de frumos din cauza complexitatii gameplay-ului .De data aceasta, Ezio / Altair se vor bate cu armate intregi,nu doar cu cativa templari ...

Cat despre miscarile de lupta....Se vor introduce si loviturile cu piciorul.Iti vei putea lovii inamicii folosind ambele picioare / maini ...

Muzica de pe fundal se potriveste perfect cu jocul,cred ca m-am uitat de 30 de ori la trailer doar ca sa ascult acea melodie ;x ;x ;x

Melodia este chiar inedita, perfecta. Am s-o caut si daca o gasesc iti trimit un PM cu ea :))

A aparut si un gameplay ,Enjoy !

Multumim mult, am vazut si eu aseara ca a aparut un gameplay. Asteptam si o varianta calitativa mai buna, pentru ca din trailer, nu pare joc, ci film. Are o grafica extraordinara, iar gameplay-ul nu prea arata asta.

Wow ce a imbatranit Ezio. Ma intreb daca moare. Parca e ultimul joc in care Dasmond intra in amintirile lui Ezio. In 5 se va schimba protagonistul. Super joc, abia astept Noiembrie.

Wow ce a imbatranit Ezio. Ma intreb daca moare. Parca e ultimul joc in care Dasmond intra in amintirile lui Ezio. In 5 se va schimba protagonistul. Super joc, abia astept Noiembrie.

Da,Ezio moare in incercarea lui de a gasi Libraria Assassinilor ...In AC 5 nu se va schimba protagonistul ,acesta va imbatrani (nu foarte mult) dar tot Desmond ramane .

P.S : Melodia trailer-ului se numeste IRON ,si este cantata de catre WoodKid-->

Da,Ezio moare in incercarea lui de a gasi Libraria Assassinilor ...In AC 5 nu se va schimba protagonistul ,acesta va imbatrani (nu foarte mult) dar tot Desmond ramane .

P.S : Melodia trailer-ului se numeste IRON ,si este cantata de catre WoodKid-->

Cred ca se referea la protagonistul Assassin, ca Desmond va fi acelasi. Poate fiul lui Ezio va continua, sau poate ni se va pregati o noua aparitie.

Speram sa nu mai fie cu Ezio AC3 dar asta e . Am jucat toate jocurile AC aparute . Dar totusi un sfarsit incitant si bulversat la AC Brotherhood si cred ca de asta vor sa continue cu Ezio.Dar imi place ca in AC3 Ezio e pe urmele lui Altair

Cred ca se referea la protagonistul Assassin, ca Desmond va fi acelasi. Poate fiul lui Ezio va continua, sau poate ni se va pregati o noua aparitie.

Exact, la asta ma refeream.

Am cautat si eu ceva legat de Limited Edition si am gasit asta:

assassins-creed-revelations.jpg?w=468&h=128

ACR_Collector_Edition_Hero_Temp.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.