Ciccio Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 (edited) DarkSiders 2 va aparea prin mijlocul anului 2012 si va fi disponibil pe urmatoarele platforme : PC/PSP/PS3/XBOX360 ! De aceasta data vei putea sa te joci cu fiecare dintre cei 4 calareti .Fiecare calaret are un sfarsit diferit fata de ceilalti ,precum si personajele pe care le intalesc de'a lungul aventurii.Trailer-ul prezinta cateva secvente din DarkSiders : Wrath of War precum si un scurt gameplay al carui protagonist este DEATH (unul dintre cei 4 calareti) . In DarkSiders : Wrath of War calaretul DEATH este jucabil,bineinteles,datorita unui DLC ! Povestea e aceeasi iar sfarsitul este la fel,indiferent daca termini jocul fiind WAR ,fie ca-l termini fiind DEATH. In DarkSiders 2 vei avea mai multe armuri / arme de descoperit si iti vei putea crea propria armata.Scopul este sa distrugi Consiliul care,in Darksiders : Wrath Of War a vrut sa'i distruga pe calareti. Edited June 11, 2011 by Ciccio Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDo C Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 O prezentare frumoasa , din cate am auzit despre acest joc este unul foarte frumos , are o grafica excelenta cat si un Gamplay unic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Mai avem de asteptat oricum.. grafica buna, imi place. Abea astept sa-l joc pe PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGONNASU Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Dupa parerea mea DarkSiders2 este aproape lafel ca cel original. In fine , ramane la aprecierea jucatorului Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisTeriO Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 E super pacat ca il vad decat in poze/video.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts