paulyks Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Ce ar trebui sa fac pentru a avea PayDay'u cat mai mare, eu stiu ca trebuie sa pun cat mai multi bani in banca, altceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Payday-ul depinde in functie de level , cu cat ai level-ul mai mare, cu atat e si payday-ul mai mare Interest rate care iei de la banii in banca poti creste si acela daca ai cont premium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anoligarh Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 In primul rand, data viitoare cand ai o nelamurire/ intrebare te rugam sa postezi aici. In al doilea rand, payday-ul creste proportional cu level-ul tau. Deci, sa zicem ca la level 5 ai 10k payday, la level 20 ai 30k. Deasemenea, cu cat mai multi bani ai in banca, ti se aduna dobanda, care iti este acordata la payday. Contul premium dubleaza valoarea dobandei, de la 0.01 la 0.002. Deci, 1 milion in banca = 100$ payday mai mare. Sper ca ti-am fost de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizi Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Nu e deloc la nimerala, conteaza ce level ai si cate secunde ai jucat de la ultimul payday pe care l-ai luat. La level 1 si 2 primesti 1$ pe secunda, la level 3 si 4 2$ si tot asa iar de la level 21 in sus o sa primesti 11$ pe secunda (de la level 21 nu mai creste, ramane la 11$ pe secunda). Se poate sa primesti si 1 milion la payday daca joci 59 de minute iar apoi iesi inainte de payday ... faci asta de mai multe ori consecutiv si apoi asteapta paydayul si o sa vezi ca o sa primesti o suma mai mare decat normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.