Jump to content

FreeedoM

Member
  • Posts

    1835
  • Joined

  • Last visited

About FreeedoM

  • Birthday July 29

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Iasi

Previous Fields

  • Real name
    Manole Dumitru

Recent Profile Visitors

11487 profile views

FreeedoM's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

131

Reputation

  1. Incearca cu Active File Recovery, am inteles ca este foarte bun.
  2. Incearca sa dai un scan cu Malwarebytes si / sau cu un Reg Cleaner , este posibil ca un fisier din system32 sa fie corupt sau un registru, poti spune mai exact dupa ce iti da bluescreen, sau la cat timp de cand deschizi pc / stai pe browser, deoarece erori bluescreen pot fi mai din orice.
  3. Eroarea tine de joc nu de ce ai instalat in system32 , degeaba faci un alt user daca folosesti aceleasi fisiere ale jocului. 1. Incearca sa schimbi crack-ul jocului 2. Instaleaza ultimul directx9 si vstudio 2010 si vstudio c++ si Microsoft C++ Re-distributable 3. Copiaza jocul in alta partitie si dai rename inapoi in aceasi partitie, ( works sometimes )
  4. Click dreapta > My computer > Device Manager ( manage ) > selectezi mouse instalat / trebuie instalat > update driver > search automatic Daca este deja instalat un mouse, dai uninstall si apoi restart si windowsul reinstaleaza dupa restart din nou mouse. ( win 7 + )
  5. Nu e crash deoarece e Error reporting. Este posibil ca tu in calculator sa nu ai un fisier / dll sau ceva care face ca jocul tau sa ti se inchida. Reinstaleaza jocul si directx / reinstaleaza driverul placii video / audio // scaneaza pc cu un registry cleaner sau un fix tool si cu un antivirus.
  6. Noul an ma readuce si pe mine in comunitate. Salutari si la multi ani !!

    1. Show previous comments  1 more
    2. FreeedoM

      FreeedoM

      Am fost si acolo dar nu foarte mult timp, acum depinde :) mai mult am fost aici, dar acum mult timp

    3. K1D1

      K1D1

      Eh inseamna a te confund cel pe care-l stiu eu a avut lider si pe rosu si pe verde :))) Oricum welcome back

    4. FreeedoM

      FreeedoM

      Ultima data cand am jucat samp a fost acum 3-4 ani ;)

  7. 1. Ce telefon mobil detineti in prezent: LG G4 2. Care a fost primul vostru telefon mobil: Nokia 2610 3. Ce marca este telefonul vostru mobil din prezent: LG 4. Ce sistem de operare are telefonul vostru mobil: Android 5.1 Lollipop 5. Ce retea de telefonie folositi (optional): EE 6. Mici detalii despre telefon, insotite de poze cu acesta:
  8. Lotw Attempts | PM not working...
  9. Click dreapta My Computer > Manage ( win 7 / 8 ) > Device manager > Keyboard > uninstall toate keyboards de acolo > restart pc si ar trebui sa iti scaneze windowsul din nou tastatura si v-a merge.
  10. Bunicule, da si tu id lu oTo , nu merge sa ii dau pm daca il ai , sau poate poti face rost ( samp ) etc...

    1. South Max

      South Max

      Nu prea mai joacă samp, oto....

  11. PM is not working, bad getaway , is there anyway to pm you? lotw related ..

    1. ZEW Yulo

      ZEW Yulo

      Sterge din PM-uri tu, daca nu e aia problema da-mi pe skype la id-ul dassdass1231 lucrarea.

    2. ZEW Yulo

      ZEW Yulo

      sau daca primesti erori, foloseste alt browser

  12. Lucrarea 1: Pro's - smudge, integrare render, luminozitate, coloristica Contra's - text, border Lucrarea 2: Pro's - lumina, sharpen Contra's - oversharpened, culoare, text. Votez lucrarea 1, avand in vedere ca borderul strica tare lucrarea, fata de lucrarea 2 este mult mai lucrata deoarece , ce vad eu in lucrarea 2, gmaps, overexpure si overshaprened umpic de blur si acel text care strica lucrarea complet.
  13. Pot spune ca am revenit pentru un timp. Imi cer scuze daca am creat probleme in trecut :D

    1. South Max

      South Max

      TE IUBESC, FRUMOASO :*, vii în joc?

    2. FreeedoM

      FreeedoM

      Nu mai joc de un secol :) just forum si ce o mai fi ..

    3. drE jR

      drE jR

      La multi ani!

       

  14. Ai niste probleme cu pozitia textului si cu fonturile in rest ai lucrari bunisoare. Un sfat pe care eu il urmez tot timpul atunci cand trebuie sa pozitionez textul: eu folosesc pe un avatar spre exemplu 4 puncte de pozitie pentru textul pe care vreau sa il pun si acestea sunt ( doar pentru avatar dar aplic aceasi tehnica si la semnaturi ): In punctele rosii deobicei la mine se afla textul. Nu spun ca, pozitionarea textului pe colturi nu e buna, dar mai estetic este atunci cand ai un text pozitionat in asa fel incat sa se vada si renderul si textul la un loc, bine mai putin evidentiat textul sau mai mult asta depinde de imaginatia ta.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.