Jump to content

problema

Guest yonutz4
 Share

Recommended Posts

Guest yonutz4

Nickname:yonutz24

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/825/problemav.png/

Informatii despre PC http://imageshack.us/photo/my-images/804/infopc.png/

Descrierea situatiei:cand intru pe acel cont imi zice ca si in poza dar cand intru pe alt cont imi merge imi poate si mie explica cnv ce sa intamplat si cum so rezolv?

P.S am pus la inf PC o imagine sper sa nu va deranjeze

si nu prea stiu cred ca am luat destroy sau ceva de genu ca am intrat cand sa deschis servaru ieri la 12 sau 1 nu mai tin minte

macar daca nu se poate rezolva problema sa mi se dea acces la casa mea si la cufar ca nu ma plang pentru niste papuci din fier si mai vreau sami dati acces la cufar ca lam pus protejat ....

Edited by yonutz4

Guest yonutz4

exact acceasi problema o am si eu :| ma intreb ce are :-?

macar nu sunt singuru cu aceasta problema dar cand ai primito cand sa deschis sv atunci? ca eu atunci am primito ...

Guest yonutz4

da ma era on serveru :| si mai stiu un coleg cu problema asta.. trebuie rezolvata!!

mda sau daca nu se poate rezolva sa ne dea despagubirea ca nu mor pentru niste torte si alte chesti dar am diamante fier aur intr-o cutie si e protejat cum fac sa iau ce am din cufarX(

Guest Framses

Toti cei la care va da eroare daia cu internal server error si apoi numai merge contactati pe Snilfel04 lasati reply nustiu veti primi ban pe acel cont si veti face altul findca pica svu asa a facut si eu pe Framses acu joc cu Armonte si am cont premium ...

foarte naspa... eu acuma joc pe Cristi1313 dar eu am admin si am obinut aprobarea de la snifel sa imi dau level... altcecva iteme nu vreau chiar daca aveam chestii in invenatar, aveam si armura nu ma plang vreau doar sa pot sa joc pe acel cont :(

Nu s-au mai resetat parolele.

Sunt cativa playeri care au fost banati din cauza ca atunci cand intrau,pica serverul.

Vor primi itemele inapoi.

Ex: Lebron,Framses,etc [nu sunt multi,vreo 5]

Bun, eu vroiam acum sa deschid un nou topic cu aceasi problema, dar se pare ca nu mai e nevoie. De fiecare data cand intru pe cont imi spune "Internal server eror" sau "End of stream". Cu toate astea pe alte conturi reusesc sa ma conectez.

Contul cu probleme se numeste "ezno", iar noul se numeste "Paharnicul".

As vrea sa stiu daca se poate face ceva cu privire la asta si as vrea sa stiu si cand aceasta problema va fi rezolvata deoarecere vreau sa termin o casa si sa cer protectie cat mai repede.

Edited by Ezno

Nu s-au mai resetat parolele.

Sunt cativa playeri care au fost banati din cauza ca atunci cand intrau,pica serverul.

Vor primi itemele inapoi.

Ex: Lebron,Framses,etc [nu sunt multi,vreo 5]

Ai primit raspuns,s'a rezolvat.

asta.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.