Cristian GRS Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 (edited) Event Trivia Am observat ca sunt foarte multe concursuri cu violenta si masini si am decis sa organizez unu ce tine si de "mansarda", dupa cum v-ati dat seama din titlu acesta este un concurs de cultura generela! - Vor fi puse o serie de intrebari ce tin de cultura generala pe care le voi cauta eu in numar cat mai mare; - Lista de intrebari va fi de dificultate medie, crescand odata cu avansarea eventului, in caz ca se vor termina intrebarile se va continua eventul dupa 30-40 min. - Pentru inceput veti raspunde pe rand prin comanda /w si cine greseste va fi eliminat* , iar pe parcurs in functie de cat de bine raspundeti putem trece pe un alt sistem de eliminare (care raspunde ultimul este eliminat*) asta eu decit atunci pe moment; -In cazul in care mai mult de jumatate au gesit, intrebarea se va repeta, iar daca sunt mai mult de 5 care au gresit primesc o intrebare suplimentara ptr a nu scoate asa multi dintr-o intrebare. - Locatia pana in momentul inceperii o voi sti doar eu si mafia care ne va proteja, pentru a evita DM, veti fi anuntati cu 15 min inainte de incepere prin sms; - Este interzisa venirea la event cu arme, droguri , bauturi alcoolice si va rugam sa aveti seriozitate si sa nu chemati persoane neinscrise sa faca DM sau sa va intoarceti dupa eliminare* pentru a strica eventu; - Cine pleaca in timpul eventului nu are drept de intoarcere, nu intra nimeni dupa incepere, in caz de crash, ma anuntati prin /sms pe mn si veti avea voie sa intrati! - Cine pretinde ca a luat crash dand /q dupa un raspuns gresit, sau cand stie ca nu are sanse sa raspunda nu va fi primit, aveti dreptul la o singura intoarcere dupa crash. - Levelul minim pentru inscriere este 5; - Varsta minima de inscriere este 15! (nu vreau copii care sa se oftice aiurea); - Premiul este in valoare de $300.000 de la mine, + toate donatiile (sa speram ca sunt jucatori mai bogati care vor face donatii si va fi un premiu pe masura); - Taxa de inscriere este de $10.000; - Fiecare doritor face o cerere, dupa ce este acceptat ma cauta in game sa plateasca taxa dupa care va fi trecut in lista de participanti, in cazul in care ati platit taxa cand eram afk si nu sunteti trecuti pe lista, cu un PM care contine ss se rezolva; - Voi incerca sa mentin o lista cu participantii in acest post, sper sa nu mi se inchida dreptul de edit. - Daca este un admin liber la ora aceea sa supravegheze eventul cu atat mai bine. - Veti fi asezati in ordine alfabetica, cu exceptia sponsorilor, acestia vor fi ultimi, ptr a avea avantajul de a se gandi mai mult la raspuns. * Eliminare = Kill fara drept de intoarcere. Ce aduce la descalificare?: posesia de arme, vinderea drogurilor, folosirea telefonului (call/sms), neascultarea organizatorului (ValentinNn), SPAM, limbaj vulgar, protestarea nefondata la deciziile organizatorulu, intarzierea cu mai mult de 10 min peste ora stabilita, raspunderea pe chatul normal cad defapt trebuie dat pe /w, suflatul (folosirea /w cu cel de alaturi in timpul concursului in legatura cu intrebarile)* *cel care reclama un suflat (sa poata dovedi cu ss) nu este dezvaluit , dar primeste imunitate la urmatoare intrebare (nu va fi eliminat) si imi va spune prin /sms sau /w daca sunt aproape. Cel care reclama suflatul va fi dezvaluit doar daca cel eliminat doreste sa ii faca plangere, iar acesta se poate apara lejer cu un ss sau pot lua poza de la cel care a anuntat trisarea si sa o arat celui ce a trisat in cazul in care nu vreti sa va certati cu poersoana respectiva, asta dupa event,EU NU SUNT RASPUNZATOR DE NIMIC IN LEGATURA CU ACEST SUBIECT. Dta si ora 24-06-2011 18:00 Sa fiti logati la ora 17:45 pentru anuntarea locatiei daca nu vor fi cel putin 30 inscrisi sau daca nu se gaseste mafie protectoare este posibi sa il mutam pe 24 Mafia protectoare: - Sponsori: - Deocamdata nu am o mafie care sa asigure paza, deci astept oferte! Rog liderul sau subliderul oricarei mafii care doreste sa ma ajute sa imi trimita un PM pe forum in care sa isi exprime dorinta de a ma ajuta, minimul de jucatori cu care crede ca va putea veni/trimite si daca doreste plata pentru acest lucru sa spuna suma, alegerea se face simplu ca sa nu suparam pe nimeni ca la orice licitatie: primul cu cea mai buna oferta este alesul sau in cazul in care nu cere bani ptr serviciu - primul care vine cu oferta 0$. Am nevoie de cat mai multi protectori, poate daca sunt 2 oferte egale si mafiile sunt aliate voi alege 2.Dupa ce voi alege mafia o voi posta aici. Cei ce fac parte din mafie sunt rugati sa anunte liderul cu privire la acest topic. Multumesc! Pentru a creste premiul rugam pe cei binevoitori sa faca o donatie, pentru donatie va rog sa trimiteti un PM pe forum in care sa va exprimati dorinta de a Sponsoriza si suma pe care doriti sa o donati, Cei ce vor dona vor fi trecuti la "Sponsori" lafel si sumele acestora insotite de ss pentru a nu fi probleme. (nu voi trece aici donatiile sub $50.000) Model de inscriere: Nick’name: Level: Varsta (reala): Am luat la cunostinta despre taxa de inscriere si sunt de acord cu ea: Sunt de acord sa fiu omorat atunci cand sunt eliminat: De ce doriti sa participati la acest event?: Sunt de acord cu toate regulile de eliminare/descalificare: Imi iau angajamentul ca voi fi un concurent cu responsabilitate si bun simt: Alte precizari?: Toate cererile pentru participare se fac in acest topic! Lista Concurenti: - alexutsu7 - CrazZy_Lifee - Mr.Bean - MrYonutz - razvanys - TheMechanic - xReDx Eventul se amana pana maine (24/06/2011)la aceeas ora, prea putini inscrisi! Imi rezerv dreptul de a modifica/adauga parti in regulament, asa ca sunteti rugati ptr evitarea neplacerilor sa mai cititi postul inca o data cu putin timp inainte de inceperea concursului. Edited June 23, 2011 by valentinnn Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanys Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Nick’name: razvanys Level: 21 Varsta (reala): 15 ani Am luat la cunostinta despre taxa de inscriere si sunt de acord cu ea: da da Sunt de acord sa fiu omorat atunci cand sunt eliminat: Da. De ce doriti sa participati la acest event?: Sunt genial,sigur castig Sunt de acord cu toate regulile de eliminare/descalificare: da Imi iau angajamentul ca voi fi un concurent cu responsabilitate si bun simt: Exact asa! Alte precizari?: Multa bafta celorlalti(veti avea nevoie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 razvanys- acceptat, imi place entuziasmul tau! astept taxa pentru a fi trecut pe lista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archangel Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Nick’name: Mr.Bean Level: 15 Varsta (reala): 17 Am luat la cunostinta despre taxa de inscriere si sunt de acord cu ea: da Sunt de acord sa fiu omorat atunci cand sunt eliminat: heal yeah baby,blow my head! De ce doriti sa participati la acest event?: Pentru a oferi concurenta membrilor! Sunt de acord cu toate regulile de eliminare/descalificare: Da Imi iau angajamentul ca voi fi un concurent cu responsabilitate si bun simt: Yeah! Alte precizari?: Ma voi simti onorat invingandu-va ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted June 23, 2011 Author Share Posted June 23, 2011 Mr.Bean - acceptat! astept taxa sa te pot trece pe lista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex S Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Nick’name: alexutsu7 Level: 14 Varsta (reala): 15 Am luat la cunostinta despre taxa de inscriere si sunt de acord cu ea: da Sunt de acord sa fiu omorat atunci cand sunt eliminat: da De ce doriti sa participati la acest event?: Pentru a mai castiga cativa banuti Sunt de acord cu toate regulile de eliminare/descalificare: da Imi iau angajamentul ca voi fi un concurent cu responsabilitate si bun simt: DA Alte precizari?: Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiViU4o Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Nick’name: TheMechanic Level: 5 Varsta (reala): 16 Am luat la cunostinta despre taxa de inscriere si sunt de acord cu ea: da Sunt de acord sa fiu omorat atunci cand sunt eliminat: da De ce doriti sa participati la acest event?: Pentru a mai castiga bani si sa fim mai multi playeri Sunt de acord cu toate regulile de eliminare/descalificare: da Imi iau angajamentul ca voi fi un concurent cu responsabilitate si bun simt: da Alte precizari?: Astept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted June 23, 2011 Author Share Posted June 23, 2011 alexutsu7 / TheMechanic - Acceptati, astept taxa pentru a va pute trece pe lista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FuCk3R Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 (edited) Nick’name:xReDx Level:5 Varsta (reala):15 Am luat la cunostinta despre taxa de inscriere si sunt de acord cu ea:da Sunt de acord sa fiu omorat atunci cand sunt eliminat:da De ce doriti sa participati la acest event?:Pentru a lua premiul cel mare. Sunt de acord cu toate regulile de eliminare/descalificare:da Imi iau angajamentul ca voi fi un concurent cu responsabilitate si bun simt:da Alte precizari?:nu am Edited June 23, 2011 by FuCk3R Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Nick’name:MrYonutz Level:13 Varsta (reala):15 Am luat la cunostinta despre taxa de inscriere si sunt de acord cu ea:Da Sunt de acord sa fiu omorat atunci cand sunt eliminat:Da De ce doriti sa participati la acest event?:pentru a-mi imbogati cultura generala si a o arata pe cea ce o am deja. Sunt de acord cu toate regulile de eliminare/descalificare:Da. Imi iau angajamentul ca voi fi un concurent cu responsabilitate si bun simt:Da. Alte precizari?:Mult noroc tuturor.Mie nu, nu am nevoie de noroc, dar in schimb voi veti avea. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted June 23, 2011 Author Share Posted June 23, 2011 (edited) xReDx - acceptat, astept taxa pentru a te trece pe lista MrYonutz - acceptat, nu ai inca 15 ani, dar mai ai putin pana faci, asa ca merge! astept taxa.. Edited June 23, 2011 by valentinnn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuseppe Capone aKa Buza Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 (edited) Nick’name: Giuseppe.Capone Level:24 Varsta (reala):15 Am luat la cunostinta despre taxa de inscriere si sunt de acord cu ea: Da. Sunt de acord sa fiu omorat atunci cand sunt eliminat: Nu este nevoie, voi pleca singur. De ce doriti sa participati la acest event?: Pentru ami pune creierul la contributie ! Sunt de acord cu toate regulile de eliminare/descalificare: Desigur. Imi iau angajamentul ca voi fi un concurent cu responsabilitate si bun simt:Da. Alte precizari?: Fie ca cel mai bun sa castige ! Edited June 23, 2011 by Giuseppe Capone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted June 23, 2011 Author Share Posted June 23, 2011 (edited) Giuseppe.Capone - Acceptat! astept taxa! Edited June 23, 2011 by valentinnn Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Anca Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Nick’name: CrazZy_Lifee Level: 26 Varsta (reala): 15 Am luat la cunostinta despre taxa de inscriere si sunt de acord cu ea: Da. Sunt de acord sa fiu omorat atunci cand sunt eliminat: Da. De ce doriti sa participati la acest event?: Pentru a-mi verifica cunostintele. Sunt de acord cu toate regulile de eliminare/descalificare: Da. Imi iau angajamentul ca voi fi un concurent cu responsabilitate si bun simt: Da. Alte precizari?: Succes tuturor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted June 23, 2011 Author Share Posted June 23, 2011 (edited) CrazZy_Lifee - Acceptata, astept taxa ptr a te trece pe lista! Edited June 23, 2011 by valentinnn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dez Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Nick’name: DeZsOKe Level: 7 Varsta (reala): 16 Am luat la cunostinta despre taxa de inscriere si sunt de acord cu ea: Da da da. Sunt de acord sa fiu omorat atunci cand sunt eliminat: Da De ce doriti sa participati la acest event?: Imi plac event-urile gen Trivia:) Sunt de acord cu toate regulile de eliminare/descalificare: Daa Imi iau angajamentul ca voi fi un concurent cu responsabilitate si bun simt: Da..Nu stiu vedem. Alte precizari?: Nop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted June 24, 2011 Author Share Posted June 24, 2011 (edited) Imi cer scuze, mi-a murit placa video si nu am mai putut tine eventul, Oricum vad ca jucatorii nu prea sunt incantati de testarea culturii generale si ptr ca au fost putin inscrisi am decis sa nu mai tin eventul! Cei ce au platit taxa, sunt rugati sa ma caute ptr asi recupera banii, Multumesc! Edited June 24, 2011 by valentinnn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts