Jump to content

[SOLVED]Problema CS.

Share

Recommended Posts

Nume: Alex

Varsta: 16 si 9 luni :)

Ce problema ai?: am vindows 7 ....si am incercat sa instalez mai multe tipuri de cs ..... si intru in joaca si imi apare o eroare

O scurta descriere a situatiei: deci cum spuneam ... am wind. 7 ... instalez cs totul e ok ... cind dau sa intru in joaca imi apare o eroare o pun la screenshot .... si nu mai intra in cs iesi inapoi ... am notebook .... windows 7 Home Premium

Screenshot: http://imageshack.us/photo/my-images/204/capture4gx.jpg/

Alte precizari: :(( .. .daca ma puteti ajuta cu ceva spunetimi :))

Edited by ReSpEcT1994

Click dreapta pe shortcut -> Properties -> Compatibility -> Si bifezi "Run this program in compability mode for: Windows XP SP2."

Si e joc nu joaca.

Edited by McCluskey

aha e JOC ...

ms ... am facut asa si merge... dar nu imi arata jocul pe tot ecranul .. dar ramane putin pe margini negru ... si il reglez de la video d acolo ... si oricum asa e.... se poate de facut ceva ?

Dupa o cautare scurta am gasit :

"Click dreapta pe fisierul hlds.exe din C:\Program\Counter-Strike [sau fisierul unde aveti CS]. Apasati Properties, mergeti apoi la Compatibility si bifati “Run this program in compatibilty mode for Windows Xp Sp2″! Daca nu faceti asta, veti primi o eroare."

Am gasit aceasta rezolvare pe internet . Nu stiu daca functioneaza deoarece nu ma mai joc CS . Succes !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.