Evghin Apollo Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 (edited) Propun sa se bage un plugin, ceva, care sa scoata ploaia sau sa o blocheze...nush. Sa nu mai ploua ca face lag criminal la mine si nu sunt singurul. Cand incepe ploaia mai multi zic "iar ploaie frate? / auoleu iara face lag". Oricum nu prea vad la ce ajuta ploaia ... Edited July 1, 2011 by Evghin BSG Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlecsTheKiru Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 PrO da am doar un comment pt tine:Ai un wooden pc/stone pc ori netherrpc Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaZz Punct Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 (edited) Propun sa se bage un plugin, ceva, care sa scoata ploaia sau sa o blocheze...nush. Sa nu mai ploua ca face lag criminal la mine si nu sunt singurul. Cand incepe ploaia mai multi zic "iar ploaie frate? / auoleu iara face lag". Oricum nu prea vad la ce ajuta ploaia ... Pai cand ploua cresc mai repede /copacii /wheats /sugar canes / cactus...Si sunt de acord ca face lag dar poate are si ea rostul ei... Pro* dar* am doar un comment pt. tine : Ai un wooden PC / stone PC ori Nether PC. Punem pariu ca Pc-ul meu iti cumpara tot neamul si tot mi se face putin lag?Daca nu sti nimic taci...nethrpc?Omule esti NoLifer Concluzie : Go fuck yourself! Edited July 1, 2011 by TaZz Punct Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Ploaia isi are rostul ei . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts