Jump to content

[Sugestie] PvP

Real Slim Shady
 Share

Recommended Posts

Propun sa se puna din nou PvP (Player vs Player ) ! De ce?

Daca iti intra in casa un nesimtit si incepe sa sparga,si tu nu ai protectie,urli la admini ca ala iti fura,si distruge,si nu se intampla nimic,nu vine nimeni,nu se obosesc ! Daca s'ar pune PvP poti sa il omori ca e in casa ta !

Si propun ca,daca moare cineva,si ii sunt luate itemele,sa nu fie considerat "furt" ,ca le gasesti pe jos,exact cum cade cubul de la lemn,cobblestone ,le'ai gasit,felicitari !

CONTRA!

De ce sa faci asta? de ce sa strici distractia omorand playerii peste tot? NU , NU E BINE

iti sugerez ca tii la tine TOT TIMPUL o galeata cu lava sau un chibrit daca vrei sa il omori!

Sunt ABSOLUT sigur ca PVP'ul nu va fi folosit doar in auto-aparare! ci va fi abuzat! Ganditi un pic inainte sa postati :|

Daca vrei neaparat pvp sa se faca un PVP zone dar sa NU FIE activat in general! Ar fi un haos!!! daca vrei iti activezi tie in protectie PVP, in caz ca "fura distruge etc" si il omori..(cu comanda /pvp on iar cand l-ai omorat /pvp off)...

Edited by ZNip3rX

Evghin,am scris daca iti intra in casa ,sau pe proprietate si te deranjeaza sa il omori ! Blake,nu ma refeream sa omori ca vrei tu ! Zniper , asa ca fapt divers,nu stiu daca stiai dar SNIFEL A SCOS FOCUL ,si ce sa fac cu lava, sa ma ard singur,sa mor de nu gandesti cu celalat cap,care il au doar masculi !

sunt pro pro pro mare , pentru ca Pwn vine mereuuuuuuuuuuuuuuuuuu si imi distrugeeeeeeeeee casaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

si admini : Se cearta,nu vin,le e lene,ba fac ceva,ba nu sunt

ce naiba ma ....... mai bine sa se bage pvp , asa macar mai il omor putin , mai ales ca protectia cade mereu :(

PRO

Evghin,am scris daca iti intra in casa ,sau pe proprietate si te deranjeaza sa il omori ! Blake,nu ma refeream sa omori ca vrei tu ! Zniper , asa ca fapt divers,nu stiu daca stiai dar SNIFEL A SCOS FOCUL ,si ce sa fac cu lava, sa ma ard singur,sa mor de nu gandesti cu celalat cap,care il au doar masculi !

Poti sa gandesti inaitne sa postezi si sa faci pe altcineva prost? Daca tu spui ca esti atat de " " sa nu poti sa pui lava pe blocul unde e playerul(hot) asa cu pui si focul, impusca-te

si stiu ca snifel a scos focul

de asta am zis sa iei galeata cu lava

Poti sa gandesti inaitne sa postezi si sa faci pe altcineva prost? Daca tu spui ca esti atat de " " sa nu poti sa pui lava pe blocul unde e playerul(hot) asa cu pui si focul, impusca-te

si stiu ca snifel a scos focul

de asta am zis sa iei galeata cu lava

Si daca nu am lava? Mereu am inventarul plin de nimicuri,dar mereu am o sabie ,deci, lasa'ma cu lava ta ! Sau ce?Tie frica ca o sa fii omorat?Ca stai in casele altora?De asta faci atat gat?

da cum sa nu de asta imi e mie frica ©a stau in casele altora si ei ma omoara =))

nu spun ca nu ar trebuii sa se gaseasca o solutie spun doar ca pvp ar fi HAOS!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.