Real Slim Shady Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Propun sa se puna din nou PvP (Player vs Player ) ! De ce? Daca iti intra in casa un nesimtit si incepe sa sparga,si tu nu ai protectie,urli la admini ca ala iti fura,si distruge,si nu se intampla nimic,nu vine nimeni,nu se obosesc ! Daca s'ar pune PvP poti sa il omori ca e in casa ta ! Si propun ca,daca moare cineva,si ii sunt luate itemele,sa nu fie considerat "furt" ,ca le gasesti pe jos,exact cum cade cubul de la lemn,cobblestone ,le'ai gasit,felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siLvEr. Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Pro dar cei care abuza de pvp adica se duce si omoara playeri si le fura itemele sa primeasca ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evghin Apollo Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 (edited) PRO, dar unde e safe-zone ( protectie ) sa nu se poata face PvP. Sa poti face PvP doar unde nu e pusa protectie, sa nu se ajunga la abuz. Edited July 1, 2011 by Evghin BSG Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZNip3rX Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 (edited) CONTRA! De ce sa faci asta? de ce sa strici distractia omorand playerii peste tot? NU , NU E BINE iti sugerez ca tii la tine TOT TIMPUL o galeata cu lava sau un chibrit daca vrei sa il omori! Sunt ABSOLUT sigur ca PVP'ul nu va fi folosit doar in auto-aparare! ci va fi abuzat! Ganditi un pic inainte sa postati Daca vrei neaparat pvp sa se faca un PVP zone dar sa NU FIE activat in general! Ar fi un haos!!! daca vrei iti activezi tie in protectie PVP, in caz ca "fura distruge etc" si il omori..(cu comanda /pvp on iar cand l-ai omorat /pvp off)... Edited July 1, 2011 by ZNip3rX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Slim Shady Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 Evghin,am scris daca iti intra in casa ,sau pe proprietate si te deranjeaza sa il omori ! Blake,nu ma refeream sa omori ca vrei tu ! Zniper , asa ca fapt divers,nu stiu daca stiai dar SNIFEL A SCOS FOCUL ,si ce sa fac cu lava, sa ma ard singur,sa mor de nu gandesti cu celalat cap,care il au doar masculi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianuLSefuu Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 sunt pro pro pro mare , pentru ca Pwn vine mereuuuuuuuuuuuuuuuuuu si imi distrugeeeeeeeeee casaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si admini : Se cearta,nu vin,le e lene,ba fac ceva,ba nu sunt ce naiba ma ....... mai bine sa se bage pvp , asa macar mai il omor putin , mai ales ca protectia cade mereu PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZNip3rX Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Evghin,am scris daca iti intra in casa ,sau pe proprietate si te deranjeaza sa il omori ! Blake,nu ma refeream sa omori ca vrei tu ! Zniper , asa ca fapt divers,nu stiu daca stiai dar SNIFEL A SCOS FOCUL ,si ce sa fac cu lava, sa ma ard singur,sa mor de nu gandesti cu celalat cap,care il au doar masculi ! Poti sa gandesti inaitne sa postezi si sa faci pe altcineva prost? Daca tu spui ca esti atat de " " sa nu poti sa pui lava pe blocul unde e playerul(hot) asa cu pui si focul, impusca-te si stiu ca snifel a scos focul de asta am zis sa iei galeata cu lava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Slim Shady Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 Poti sa gandesti inaitne sa postezi si sa faci pe altcineva prost? Daca tu spui ca esti atat de " " sa nu poti sa pui lava pe blocul unde e playerul(hot) asa cu pui si focul, impusca-te si stiu ca snifel a scos focul de asta am zis sa iei galeata cu lava Si daca nu am lava? Mereu am inventarul plin de nimicuri,dar mereu am o sabie ,deci, lasa'ma cu lava ta ! Sau ce?Tie frica ca o sa fii omorat?Ca stai in casele altora?De asta faci atat gat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZNip3rX Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 da cum sa nu de asta imi e mie frica ©a stau in casele altora si ei ma omoara nu spun ca nu ar trebuii sa se gaseasca o solutie spun doar ca pvp ar fi HAOS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreams Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciccio Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 S'ar abuza,vor aparea certuri,jigniri si alte prostii . Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts