Jump to content

B-Zone TV - The Barzini Family presentation

Luigi
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Barzini Family presentation

Gen: Actiune

Durata;: 3.52

Data lansarii : chiar acum

Scurta prezentare: Vedeti in video...

<iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/ukjB8PCmPps?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Edited by Alexander

Ai uitat sa postezi si video...de ieri tot revii cu edit,ai nevoie de upload la video?

www.youtube.com , daca ai cont dute in dreapta sus in colt si e putin mai la stanga butonul "UPLOAD" apesi click pe el , va aparea un buton numit "BROWSER VIDEO" apesi pe el , te duci unde ai video pus,dai SELECT si "UPLOAD".

Dureaza maxim 5 minute,10 daca e pus in 720p , si daca e 1080p vreo 15 minute.

Daca ai nevoie de upload ti-l uploadez eu :)

Ai uitat sa postezi si video...de ieri tot revii cu edit,ai nevoie de upload la video?

www.youtube.com , daca ai cont dute in dreapta sus in colt si e putin mai la stanga butonul "UPLOAD" apesi click pe el , va aparea un buton numit "BROWSER VIDEO" apesi pe el , te duci unde ai video pus,dai SELECT si "UPLOAD".

Dureaza maxim 5 minute,10 daca e pus in 720p , si daca e 1080p vreo 15 minute.

Daca ai nevoie de upload ti-l uploadez eu :)

te gasisi tu miezu din dodoască sa-mi explici mie unde sa pun vidu.. stai chill ca stiu, nu va mai dati asa "importanti" cu functii mari

uite si vidu, am mai modificat ceva la el, de aia am spus ca revin cu edit

http://www.youtube.com/watch?v=ukjB8PCmPps

Edited by Luigi

Foarte frumos, bravo, am participat si eu :X

Cam ciudat :-?, la 1:10 sunt in fata in Sultan, iar la 1:24 cobor din spate, iar la 1:25 sunt din nou in fata :))

+1.

Edited by Steel xD

Interesanta prezentarea . In cateva locuri trebuia sa te "implici" mai mult , de exemplu cand jefuesti o masina de bani incerci sa o opresti sa incasezi valorile din ea , nu sa o distrugi . Dupa parerea mea la alhambra mergea mai multa actiune , veniti in viteza , ii inconjurati etc etc.

Oricum ti-a esti bine , muzica de pe back-ground imi place

Nu am inteles 2 faze din film.

Prima.Cea in care acel barbat ii arata /f*cku femeii,voi va dati jos si-i omorati pe toti.Credeam ca femeile sunt unele din prostituatele voastre iar voi v-ati simtit jigniti.Nu prea am inteles de ce i-ati omorat acolo pe toti 4.

Si cea de-a 2-a.Cea in care banuiesc eu ca incercati sa jefuiti acel transport de bani,dar il distrugeti.

Ma rog..In rest filmul e filmat si editat foarte frumos si da bine la ochi.Bravo luigi !

PS : Nu vreau sa iei ca pe un repros acele observatii.

Toată faza cu 'jefuitul' a fost doar o urmărire, nu vroiam sa facem o fază lungă, am vrut să facem mai multe secvențe cât mai scurte.

În legătură cu /f*cku, am trecut pe lângă ei, iar acel 'gangsta' ne-a arătat un semn obscen, noi văzând asta, nu am mai ținut cont de femei, am omorât tot ce ne-a stat în cale.

Edited by christiaN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.