Ciccio Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Nume: Alex Varsta: 20 Ce problema ai?: Pai vreau sa-mi schimb limba sistemului (Folosesc windows 7 Home Premium) .Il am setat in italiana dar vreau sa-l schimb in engleza...Cand vreau sa joc un anumit joc si il instalez,uneori mi se instaleaza automat in italiana,ceea ce nu prea imi convine. O scurta descriere a situatiei: Am explicat mai sus Screenshot: - Alte precizari: Astept un raspuns cat mai clar ,multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 (edited) Dupa un scurt search am gasit urmatorul raspuns: Limba sistemului nu poate fi schimbata din setarile normale oferite de Windows 7 Home Premium. W7HP nu suporta Multilingual Packages deci in concluzie nu poate fi rulat in mai multe limbi. Solutia este sa faci Upgrade la W7Ultimate si sa instalezi Multilingual Packages din Optional Updates sau sa reinstalezi Windows 7 HP sub alta limba (Engleza de ex.) Ai un raspuns mult mai detaliat aici Succes. Edited July 2, 2011 by Smith Adaugare link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts