Cozma Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 (edited) Lotto 2/19 Despre event: #In fiecare saptamana se va tine cate un event Lotto 2/19. Extragerile vor avea loc vineri la ora 22:00 intr-un interviu. #Numerele vor fi extrase cu ajutorului unui site. ( voi face cate o poza pentru fiecare numar extras ) #Fiecare jucator va putea cumpara un singur bilet la pretul de 5.000$. #Premiul va fi suma baniilor stransi de pe bilete. In caz ca nu va fi nici un castigator, banii se vor adauga la premiul de saptamana viitoare. #In caz ca numerele voastre sunt castigatoare , iar voi nu sunteti online , veti primii premiul cand veti intra. #Am vorbit cu un admin si a spus ca am voie sa fac eventul atat timp cat nu sunt aranjamente. #Este un event non-profit pentru organizator. Cum sa cumperi bilet : Bilete se vor vinde doar de mine, nu va lasati inselati de posibili "tepari". Biletele se vor vinde intr-un anumit interval de timp din zi. Va voi anunta printr-un advertisment ( /ad ). Pretul biletului este de 5.000$ si puteti cumpara doar unul singur. Dupa ce platit pretul biletului imi spuneti pe "/whisper" sau "/sms" cele doua numere norocoase. Numerele alese trebuie sa fie diferite. Daca aveti alte intrebari va rog sa trimiteti PM. Edited July 3, 2011 by GhosTx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHTORY Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Ai zis ca se va organiza intr-un interviu. Ma ofer reporter, am rank 3 + , pot oferii un live , dar mai intai vorbeste cu liderul sau subliderul ... Contra-cost va fi , desigur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 E interzis sa organizati loterii. CLOSED! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts