Jump to content

[SOLVED]PROBLEMA CALCULATOR

Recommended Posts

Buna, pentru inceput am sa va spun cam ce cuprinde computerul meu:

Intel® Celeron® CPU 3.20 GHz 3,21 GHz 2.00 gb ram , Placa video de 512 ATI AH3650 series iar sursa a fost schimbata recent..

Problema sta astfel:

Merge extrem de rau pentru ce are pe el.. oare de la ce sa fie?? nu e virusat, e aspirat de praf...

Va rog ajutatima.. dati-mi niste idei .. sugestii ! :(

P.S: Merg bine doar jocurile : Counter strike, dota , rakion , metin .. daca bag un joc gen Prototype, fear, merge in poze si stau 30 de minute pana intra in joc.

Buna, pentru inceput am sa va spun cam ce cuprinde computerul meu:

Intel® Celeron® CPU 3.20 GHz 3,21 GHz 2.00 gb ram , Placa video de 512 ATI AH3650 series iar sursa a fost schimbata recent..

Problema sta astfel:

Merge extrem de rau pentru ce are pe el.. oare de la ce sa fie?? nu e virusat, e aspirat de praf...

Va rog ajutatima.. dati-mi niste idei .. sugestii ! :(

P.S: Merg bine doar jocurile : Counter strike, dota , rakion , metin .. daca bag un joc gen Prototype, fear, merge in poze si stau 30 de minute pana intra in joc.

Zi ce model de Intel Celeron e...snt o groaza daca e pe asa. Placa video nu prea cred ca are cum sa suporte Prototype, FeaR.

SPER CA NU FAC RECLAMA, ( www.canyourunit.com ) si zi-mi ce piese ai si vezi la prototype, copy paste aici.

Nu uita de windows

Edited by crisrko

Am uitat sa precizez windowsul: XP Professional Service pack 3.

Si.. nu stiu ce Intel Celeron ... doar atat scrie la My computer - proprieties.

EDIT poza22.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Primele doua nu corespund restu .. e ok

Edited by Caprioru

Deci se pare ca procesorul tau e unu mai vechi.. Nu mai stiu. Parca acest display era la Pentium 4, dar nu sunt sigur.. Cu el nu ai sanse de FEAR sau Prototype, degeaba incerci. Ai nevoie de unul mai nou.

Oricum, calculatorul tau cati "ani" are? In general, piesele destul de vechi incep sa se distruga pe interior, nu fac fata noilor jocuri. Deasta... Dar sacadatu este IN GENERAL? Ca zici ca acele jocuri merg.

Edited by crisrko

Deci se pare ca procesorul tau e unu mai vechi.. Nu mai stiu. Parca acest display era la Pentium 4, dar nu sunt sigur.. Cu el nu ai sanse de FEAR sau Prototype, degeaba incerci. Ai nevoie de unul mai nou.

Oricum, calculatorul tau cati "ani" are? In general, piesele destul de vechi incep sa se distruga pe interior, nu fac fata noilor jocuri. Deasta... Dar sacadatu este IN GENERAL? Ca zici ca acele jocuri merg.

Dota, cs , rakion , metin merg perfect. rezolutie maxima. no lag . calculatorul are 3 ani de cand lam luat

EDIT: Procesorul se poate schimba? ~ cat costa unu nou?

Edited by Caprioru

Depinde de model. Sunt de la 5milioane la 40de milioane. Uita-te si tu pe un EMag, un Mediagalaxy, ce magazin hardware ai in zona ( uita-te la compatibilitate )

Intel Celeron au doua socket-uri: 478 si 775.

Ghideaza-te dupa asta, cauta exact modelul procesorului tau si vezi ce socket are si il poti inlocui cu unul pe acelasi socket (suportat de placa de baza).

Daca vrei alt tip de procesor (sa zicem i5), trebuie schimbata si placa video astfel incat sa se conformeze cu socket-ul procesorului noi.

Oricum, cred ca ai inteles care e problema, procesorul tau e foarte vechi si nu poate rula jocurile pe care ti le doresti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.