AlecsTheKiru Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 Salut sun alecs si azi va voi arata doar o singura lucrare dea mea tin sa precizez ca sunt newbie in photoshop desi am mai lucrat dar am uitat;) http://imageshack.us/photo/my-images/827/fotbal.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted July 5, 2011 Share Posted July 5, 2011 E chiar interesanta , pentru prima ta creatie este una de succes , chiar imi place . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlecsTheKiru Posted July 6, 2011 Author Share Posted July 6, 2011 (edited) dar nu chiar sunt la inceput adica am mai lucrat in photoshop dar am uitat si am luato de la capat deci oarecum is iar la inceput oricum multumesc dau edit cand revin cu urmatoarea lucrare EDIT:Bn ca aveam ceva pregatit de cand am terminat lucrarea doar cateva retusuri o sami ziceti ca e supra incarcata,si eu cred lafel nu mia iesit bn asta : http://imageshack.us/photo/my-images/691/danceman.jpg/ Edited July 6, 2011 by AlecsTheKiru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedobear Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 se vede ca esti newbie mai ai de invatat!urmeaza tutorialele de pe b-zone o sa te ajute mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCocaine Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Mda, mai bine nu mai face lucrari dupa tine si urmeaza tutoriale.C4d'urile le pui aiurea..., background-ul nu se potriveste deloc cu render.Ai foarte mult de lucrat la lumina,integrare,culori.Te sfatuiesc sa urmezi tutoriale si sa lasi textul ca nici eu nu folosesc text pana nu invat cu ce se mananca photoshop . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlecsTheKiru Posted July 6, 2011 Author Share Posted July 6, 2011 (edited) New creations(se pare ca imi intru din nou in ritm:X): Signature Avatar habar nam ce sa intamplat la semnatura ca era lafel ca la avatar doar ca mai bronzata acu sa modificat marog soo.....dati noteee Edited July 6, 2011 by AlecsTheKiru Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackCocaine Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Daa, se pare ca iti intri in ritm (unul complet gresit).Ti-am mai spus odata sa nu faci poze la vrajeala si sa nu mai folosesti text pana inveti cum sta treaba cu photoshop.Background-ul ala e complet aiurea, el trebuie sa fie asemanator cu renderul.Lumina nu vad deloc si de text nu mai vorbesc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlecsTheKiru Posted July 7, 2011 Author Share Posted July 7, 2011 (edited) sti ceva? nu vreau sa aud comentarii de la un newbie vreau sa aud de la profesionisti si de la desingeri o si backroundul este de la poza daca e iti dau si poza nab;) edit: uite imaginea completa http://imageshack.us/photo/my-images/19/08ybeautymisstuning05.jpg/ Edited July 7, 2011 by AlecsTheKiru Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Ha te-ai gasit pe cine sa faci tu nab Uita-te la creatiile lui si dup-aia comenteaza ! El se refera la BackGround ca ai pus textura aia aiurea acolo. Texturile nu se folosesc pentru BackGround-uri. Si are dreptate: Mai ai de lucrat ! PS: Nu uita ca asemenea topicuri sunt facute pentru a fi, si criticat, si felicitat. Trebuie sa accepti atat pareri bune, cat si pareri rele. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlecsTheKiru Posted July 8, 2011 Author Share Posted July 8, 2011 (edited) sper macar ca astea sa mearga cat de cat si datimi note de acum;) Avatar semnatura okey deci dativa cu parerea criticatima intruna doar parcii haidda cu notele Edited July 8, 2011 by AlecsTheKiru Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlecsTheKiru Posted July 10, 2011 Author Share Posted July 10, 2011 (edited) Dupa cum se vede nu e dublu post.Comentati cu note critici etc si zicetimi cum sa ma perfectionez va rog frumos PS:astept toate felurile de comenturi inafara de spam!! edit:oh uitasem sebi sa imi dai pm cu siteuri de la tutoriale in romana dak e sau care sa le inteleg... ca nu prea le am cu mancat de photoshop:) Edited July 10, 2011 by AlecsTheKiru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Na,ca nu ti-o zice un newbie,ce a zis Cata e perfect corect. Textul nu se pune in colt,acesta se pune deobicei intr-un loc potrivit,langa render,deobicei in zona umarului,font-urile pe care le folosesti sunt nasoale,culoare total nepotrivita.Textul are un mare impact asuprea lucarii,este foarte greu sa il faci reusit,dar daca iti iese bine da un aspect foarte frumos lucrarii,dar daca dai cu batu'-n balta strica tot,acesta e si cazul tau. Cauta tutoriale despre Compozitie,culori,lumina,flow,depth,contrast. Ai mult de lucrat si nu vei evolua daca nu urmaresti tutoriale,ti-o zic din experienta si crede-ma ca am una destul de mare. Cand redimensionezi tine apasat Shift si trage de colturi pentru a nu deforma renderul/stockul/effectul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexkid Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Cauta pe youtube tutoriale , de acolo ma inspir si eu. Majoritatea sunt in limba romana . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Cauta pe youtube tutoriale , de acolo ma inspir si eu. Majoritatea sunt in limba romana . Cauta tutoriale la noi in comunitate, sunt destule, si sunt destul de usoare si clare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGS Dizzy Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Arata foarte bine, chiar daca este prima, mi-a placut, tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp00k Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Tinio tot asa . Foarte bine Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTicKfw Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Pentru un incepator arata destul de bine ! Mai ai de lucrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rich Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Sincer, nu prea imi place. Numele nu se pune pune iar efectul acela este chiar urat. Poate daca punei mai multe efecte era mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexterr Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Felicitari omule,chiar te pricepi in photoshop..la inceput nu prea stiai nimic,ai avansat repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duster2 Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 (edited) O intrebare.Cine este fotbalistul de la barcelona din prima poza? Edited January 2, 2012 by Duster2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaSe ViP Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 sper macar ca astea sa mearga cat de cat si datimi note de acum;) Avatar semnatura okey deci dativa cu parerea criticatima intruna doar parcii haidda cu notele Sunt cat de cat bine , lucreaza dupa tutoriale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts