Jump to content

Creatii AlecsThe

AlecsTheKiru
 Share

Recommended Posts

dar nu chiar sunt la inceput adica am mai lucrat in photoshop dar am uitat si am luato de la capat

deci oarecum is iar la inceput

oricum multumesc dau edit cand revin cu urmatoarea lucrare

EDIT:Bn ca aveam ceva pregatit de cand am terminat lucrarea doar cateva retusuri

o sami ziceti ca e supra incarcata,si eu cred lafel nu mia iesit bn asta

: http://imageshack.us/photo/my-images/691/danceman.jpg/

Edited by AlecsTheKiru

Mda, mai bine nu mai face lucrari dupa tine si urmeaza tutoriale.C4d'urile le pui aiurea..., background-ul nu se potriveste deloc cu render.Ai foarte mult de lucrat la lumina,integrare,culori.Te sfatuiesc sa urmezi tutoriale si sa lasi textul ca nici eu nu folosesc text pana nu invat cu ce se mananca photoshop ;).

Daa, se pare ca iti intri in ritm (unul complet gresit).Ti-am mai spus odata sa nu faci poze la vrajeala si sa nu mai folosesti text pana inveti cum sta treaba cu photoshop.Background-ul ala e complet aiurea, el trebuie sa fie asemanator cu renderul.Lumina nu vad deloc si de text nu mai vorbesc...

sti ceva? nu vreau sa aud comentarii de la un newbie vreau sa aud de la profesionisti si de la desingeri

o si backroundul este de la poza daca e iti dau si poza nab;)

edit: uite imaginea completa

http://imageshack.us/photo/my-images/19/08ybeautymisstuning05.jpg/

Edited by AlecsTheKiru

Ha te-ai gasit pe cine sa faci tu nab :))

Uita-te la creatiile lui si dup-aia comenteaza !

El se refera la BackGround ca ai pus textura aia aiurea acolo. Texturile nu se folosesc pentru BackGround-uri.

Si are dreptate: Mai ai de lucrat !

PS: Nu uita ca asemenea topicuri sunt facute pentru a fi, si criticat, si felicitat. Trebuie sa accepti atat pareri bune, cat si pareri rele.

Bafta!

Dupa cum se vede nu e dublu post.Comentati cu note critici etc si zicetimi cum sa ma perfectionez va rog frumos

PS:astept toate felurile de comenturi inafara de spam!!

edit:oh uitasem sebi sa imi dai pm cu siteuri de la tutoriale in romana dak e sau care sa le inteleg... ca nu prea le am cu mancat de photoshop:)

Edited by AlecsTheKiru

Na,ca nu ti-o zice un newbie,ce a zis Cata e perfect corect.

Textul nu se pune in colt,acesta se pune deobicei intr-un loc potrivit,langa render,deobicei in zona umarului,font-urile pe care le folosesti sunt nasoale,culoare total nepotrivita.Textul are un mare impact asuprea lucarii,este foarte greu sa il faci reusit,dar daca iti iese bine da un aspect foarte frumos lucrarii,dar daca dai cu batu'-n balta strica tot,acesta e si cazul tau.

Cauta tutoriale despre Compozitie,culori,lumina,flow,depth,contrast.

Ai mult de lucrat si nu vei evolua daca nu urmaresti tutoriale,ti-o zic din experienta si crede-ma ca am una destul de mare.

Cand redimensionezi tine apasat Shift si trage de colturi pentru a nu deforma renderul/stockul/effectul.

Cauta pe youtube tutoriale , de acolo ma inspir si eu. Majoritatea sunt in limba romana :).

Cauta tutoriale la noi in comunitate, sunt destule, si sunt destul de usoare si clare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.