SnapP Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 (edited) PhotoScape !` 1 2 Scuzati dar am sterso mi s-a parut prea URATA ! [scz] Edited July 6, 2011 by SnapP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Craigstone Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Frumoasa, pentru photoscape chiar ca este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo04 Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Frumoasa,nu trebuia sa o stergi pe cea de a doua pentru ca daca ai gresit,de unde sti tu ce ai gresit. Nu conteaza daca era frumoasa sau nu,macar te straduisei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnapP Posted July 6, 2011 Author Share Posted July 6, 2011 Frumoasa,nu trebuia sa o stergi pe cea de a doua pentru ca daca ai gresit,de unde sti tu ce ai gresit. Nu conteaza daca era frumoasa sau nu,macar te straduisei. Fontu era prea mare culoarea slaba .. Am sa ti-o trimit prin PM sa vezi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnknownA Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Simpla dar imi place foarte mult.. Ai un '+' de la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Ti-a iesit frumos scrisul. Cel mai mult deranjeaza acea luminozitate ! Daca puteai sa ii reduci contracstul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorldDistroyer Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Dupa parerea mea este ok . Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Overcontrasted , nu as vrea sa am asa ceva pe desktop-ul meu ca m-ar durea ochii . Scrisul e prea sus pozitionat . Scrisul se pierde in background si e cam aiurea , si e enervatn ca ai facut totul sa fie blurat , data viitoare cand te joci u blur mai baga si niste lucruri mai ,,sharp" in lucrare , joaca-te cu contraste intre blur si sharp ca asa apare monotonia . Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts